Accident în județul Botoșani! Șoferul vinovat, 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat

politie, accident, stiri botosani, oriceAccident cu pagube materiale, miercuri, într-o localitate din județul Botoșani. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Primăriei, din comuna Tudora a avut loc un accident rutier, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Echipajul de poliție dirijat la fața locului a stabilit identitatea conducătorului auto, în persoana unui bărbat de 48 de ani, din comuna Tudora, care, în timp ce efectua manevra de mers înapoi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era parcat pe marginea părții carosabile.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, acesta figura în bazele de date cu restricții în ceea ce privește dreptul de a conduce autovehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis, precizează IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *