Inspectoratul de Jandarmi Botoşani recrutează candidați pentru admiterea la Academia de Poliție. Află cum se fac înscrierile și câte locuri sunt

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va desfăşura activităţi de recrutare a candidaţilor în vederea participării la concursul de admitere organizat în anul 2022 la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Potrivit unui comunicat transmis de IJJ Botoșani, numărul de locuri disponibil de Academia de Poliție ”Al.I.Cuza” este următorul:
– 10 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă (4 ani) – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă „Drept”, specialitatea „Jandarmi”;
– 70 locuri alocate la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă (3 ani) – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „Jandarmi” (dintre care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel: – 62 locuri alocate Jandarmeriei Române; – 5 locuri alocate SPP;
– 3 locuri alocate SIE.

Candidații recrutați pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” pot participa la concursul de admitere la o singură specializare/program de studii universitare de licență din cadrul unei singure facultăți.
Înscrierea candidaţilor – până la data de 8 iulie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
Cererile-tip de înscriere se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, pe adresa de e-mail: [email protected].
La primirea cererii-tip de înscriere, candidaților li se atribuie un cod unic de identificare care va fi folosit pe întreaga procedură de concurs și se completează centrul zonal la care aceștia sunt arondați.
Cererea-tip de înscriere cuprinzând codul unic de identificare atribuit, precum și centrul zonal la care este arondat candidatul, se scanează și se comunică candidaților, la adresa de e-mail indicată de către aceștia.

Depunerea dosarelor de candidat în volum complet, la sediul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani din mun. Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, jud. Botoşani – până la data de până la data de 22 iulie 2022.

Toate informațiile și documentele necesare celor interesați pot fi vizualizate în anunțul de concurs postat pe site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabotosani.ro , secțiunea Carieră.
Informații suplimentare pot fi obținute de la Biroul Resurse Umane, telefon 0231/511533, interior 24527, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *