Anunț Nova Apaserv! Apa va fi furnizată intermitent în mai multe localități din județul Botoșani, până pe 15 iulie

robinet, stiri, botosaniDin cauza creșterii consumului de apă, resursele din rezervoarele de înmagazinare ale societății comerciale Nova Apaserv S.A Botoșani se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

În aceste condiții, în perioada 30 iunie – 15 iulie 2022 (inclusiv),  pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, S.C. Nova Apaserv S.A Botoșani se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă intermitent către utilizatorii din comunele Leorda, Brăești, Văculești, Broscăuți, iar în municipiul Dorohoi se va resimți o scădere a presiunii apei la etajele superioare.

S.C. Nova Apaserv S.A Botoșani reamintește utilizatorilor din zonele afectate că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea unui nivel minim de apă în rezervoare, care să permită funcţionarea capacităţilor de pompare în regim normal”, precizează printr-un comunicat Nova Apaserv.

One thought on “Anunț Nova Apaserv! Apa va fi furnizată intermitent în mai multe localități din județul Botoșani, până pe 15 iulie

  1. Doar in localitatile mentionate? Nova Apa Serv ar trebui sa faca niste imbunatatiri in cadrul companiei. Ceva nu merge la ei! In localitati limitrofe municipiului Botosani nu poti folosi apa calda dupa-amiaza din cauza debitului scazut al apei, iar seara iti porneste centrala doar daca deschizi concomitent 2 robinete in casa! Ne stricam centralele din cauza voastra! RUSINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *