Masacru la padocul municipalităţii: Peste 200 de câini comunitari ucişi

caini comunitari
Cainii comunitari au fost gasiti ucisi in saci

Peste 200 de câini comunitari au fost găsiţi morţi, miercuri dimineaţă, la padocurile amenajate de municipalitate. Din câte se pare, patrupedele au fost ucise de angajaţii Serviciului Public de Administrarea a Bazei Sportive şi Zonelor de Agrement. Animalele au fost găsite în saci, în momentul în care reprezentanţii asociaţiei pentru protecţia câinilor ADOR au ajuns la faţa locului. Imaginea câinilor morţi, găsiţi ucişi, miercuri dimineaţă, i-a lăsat fără replică pe reprezentanţi Asociaţiei ADOR. Aceştia au venit miercuri dimineaţa să le dea de mancare patrupedelor însă au constatat cu stupoare crima produsă. La faţa locului se află în acest moment echipe de la Poliţie care anchetează cazul.

Am încercat să dăm căteii unor stapani dar am tot fot amanati si cu promisiuni desarte. Marti, am fost să îi hrănim şi erua sănătoşi, doar câţiva erau bolnavi. Azi dimineaţă (miercuri.nr), i-am găsit lângă padocuri, în saci, deja morţi”, a declarat Eugen Nistor, reprezentantul Asociaţiei ADOR.

Acesta susţine că în ziua precedentă a dat de mâncare la 230 de câini, iar reprezentanţii Primăriei nu au dat vreo informaţie că patrupedele ar fi bolnave.

Acesta spune că va face o plângere penală împotriva Primăriei Botoşani. Anchetatorii vor stabili cine sunt cei vinovaţi de uciderea cainilor comunitari. Angajatii SPBSZA se afla in acest moment inchisi in unitate si nu permit accesul nici al politistilor.

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă: Eutanasierea câinilor a fost aprobată de mine

Directorul adjunct al DSV: Nu toţi câinii erau bolnavi

Medicul veterinar lucrează la cabinetul familiei Vasiliu

37 thoughts on “Masacru la padocul municipalităţii: Peste 200 de câini comunitari ucişi

  1. Barbarie adevarata!Asta e nivelul la care suntem!Mai rai decat animalele!Sunt curios ce vor declara portocalii acum!??

  2. sa va bata DUMNEZEU pe cei care a-ti dispus si pe infectii care a-ti executat un asemenea ordin! primaria BOTOSANI infratita cu oraşul Laval ? cu diavolul sunteti infratiti !!!!!!!! sa muriti in chinuri si voi ! bata-va DUMNEZEU ! de aceea ne bate DUMNEZEU CA AVEM LANGA NOI NISTE CRIMINALI SI OPINIA PUBLICA NU IA NICIO MASURA .

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    cainii au fost executati la ordinul lui gheorghita,deci se stie cine e vinovatul!

  4. Este o crima pe bani publici ce s-a intamplat la acest padoc. Astazi au fost omorate animalute maine vor fi omorati oameni – aveti exemplul recent din localitatea dâmboviţeană Bilciureşti cel care si -a omorat calul si apoi fratele . Ar trebui introdusa pedeapsa cu inchisoarea.
    De asemenea, in padocuri ajung animale sanatoase , acolo se imbolnavesc; fie ca au ei microbul jigodiei (pe care nu-l distrug intentionat), fie prin infometare si bataie – zilnic pun furtunul cu apa rece pe ei. este inuman ce se intampla acolo. Ar trebui instituita o autoritate de control si legislatie mai aspra.

  5. Asta este nivelul de omenie, bun simt si gandire al autoritaritatilor! Sa le fie rusine si sa le dea Dzeu. pe masura. Au ajuns sa se comporte ca niste bestii bipede!

  6. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    BARBARIE MADE IN BOTOSANI!!!!!! ASA CEVA NU SE POATE INTIMPLA INTR-O TARA CE SE PRETINDE A FI IN UE. DAR IN JEGOSUL NOSTRU DE ORAS, CONDUSI DE OAMENI DESTOINICI, CARE ESTE PLIN DE GROPI, SANTIERE NESFIRSITE, IN CARE APA LIPSESTE CU ZILELE, ETC…., UITE CA SE POATE.FIE CA CEI CARE AU COMANDAT MASACRUL SAU AU UCIS ACESTE BIETE ANIMALE, CARE FIE VORBA INTRE NOI, AU UN SUFLET MAI MARE DECIT CEI MAI MULTI DINTRE SEMENII NOSTRI, SA SFIRSEASCA LA FEL. DEJA, UNII PLATESC PT ASTA. IAR UNUL DINTRE RESPONSABILI STIE LA CE MA REFER.

  7. Am ajuns de rasul intregii tari si ,probabil, de rasul intregii Europe.
    Ghiorghita ar fi in stare sa eutanasieze pe toti pensionarii daca ar putea sa-si insuseasca pensiile lor. Un oras de prosti condus de ticalosi.
    Sa pedalati bine.

  8. E cu dus intors aici.Acesti caini maidanezi se aflau in padocurile primariei de mult timp,Degeaba nu au ajuns acolo.Asa ca in loc sa certati aici ca tiganii, mai bine va luati cainii in casa sau ii scoateti afara la plimbare conform legislatiei.Eu personal ma bucur ca s-a mai curatat acest oras de patrupede..Si eu am caine acasa ,dar al meu ARE stapan.In loc sa urlati aici , adoptati cainii ramasi sa nu pateasca la fel.

  9. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sint din Botosani si imi este rusine de acest lucru. Vreau sa stiti ca la padocul respectiv , in fapt o chestie improvizata in care animalele erau infometate si maltratate, sint angajati niste betivi, analfabeti si niste brute, care au facut o gramada de bani pe spatele acestor animale, pe care acum le-au ucis. Acum trei saptamini, am adoptat un ciine, pentru care am achitat 50 Ron si pt care nu mi s-a dat nici o chitanta. Cunosc multi apropiati care au dat la rindul lor bani, chiar si 100 de ron, fara chitante, pt a-si recupra unii ciini de care se ingrijeau. Evident, paznicilor alcoolisti sau unui asistent veterinar, pe nume Jitareanu, care tot se eschiva ca nu are chitantierul sau facturierul la el. Iar acum i-au omorit. Iar medicul care a semnat atrocitatea, se stie, este angajatul unui alt veterinar, propritar de mare clinica si care se crede un iubitor de animale, a carei sotie este directoarea DSV Botosani. Asa ca banii pt genocidul ciinilor de la Botosani, par a ajunge acolo unde trebuie. Ca de, numai bani sa iasa!

  10. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mi-e GREATA CA SUNT ROMAN IN ROMANIA!!!! jegosi ordinari ce sunteti, care nu stiti o vorba sa legati si care credeti ca va acoperiti cu hartii si justificari!!!!!! e lesne de inteles ca existatu multe alte variante de rezolvare a unei probleme (inchipuite) de sanatate, precum si multi oameni doritori sa ajute. dar e mai usor sa luati banii NOAPTEA, pe pretul vietii unor sufletele chinuite.
    Voi stiti ca in tari CIVILIZATE exista politie a animalelor, canale de televiziune dedicate lor, protectie adevarata ci civilizata pentru ele? dar pentru nivelul nostru de cultura si civilizatie exista masacru in masa. atat ne duce mintea. RUSINEEEEEEEE! sa ma ierte Dumnezeu, dar va doresc tuturor celor care au emis, semnat, avizat, executat acel ordin – sa aveti parte atat de banii care v-au revenit, cat si de cele 230 de suflete pe constinta si toate gandurile DE BINE ale romanilor care mai sunt OAMENI si mai iubesc animalelor. aceeasi moarte v-o doresc si voua!!!!
    Am adoptat acum 3 saptamani un catel cu 50 de ron, „conform legii”, de la padocul din Botosani. Nu am factura, nu am hartii, nu am nimic. Am catelul cu crotal. Doar nu l-am furat de la jegosii aia analfabeti de la adapost. Mama mea a platit periodic milioane pe catei recuperati, tot fara acte. A juns ca sufletele unor biete animale sa fie surse de venit pentru alcoolul unor brute. Brute precum Dl. analfabet si bolnav psihic Jitareanu care nici macar sa scrie nu stie, dar raspunde de viata acestor animale. Si acum, saracii, au devenit si sursa de satisfacere a unor placeri ale unor bolnavi psihici, de a ucide. Crunt ce se poate intampla in tara asta!!!!!!!!!!!! sper sa aveti parte de o moarte la fel de crunta ca a tuturor sufletelor puse la un loc, adunata cu durerea pricinuita in OAMENII care plang dupa ei. Si inca un lucru: stimata comunitate care va plangeti de problema cateilor comunitari: ce ati factut pentru ca sa putem convietui in liniste alaturi de ei? Dumnezeu i-a dat si pe ei sa imparta pamantul, alaturi de noi, ca CEI MAI BUNI PRIETENI si devotati pana la moarte. Cu ce drept hotarasti tu ca ei sunt in plus pe acest pamant? Si ce pretentii ai sa nu fii muscat de un catel huiduit si alungat cu caramizi? Daca sunt o problema care se rezolva prin genocid, de ce nu rezolvati TOT ASA, si problema tiganilor, sau a persoanelor cu handicap, sau a persoanelor varstnice, sau a altor probleme COMUNITARE??????????? Mai judeca la asta, cetatean responsabil, inainte sa huidui un catel comunitar care nu are nicio vina ca s-a nascut si ca a fost tratat cu picioare si pietre.

    Mi-e GREATA ca sunt ROMAN IN ROMANIA!!!! Rusine brutelor si mi-e mila de copiii vostri pe care vor apasa pacatele voastre! V-ati gandit la asta? In loc sa dati 10 lei din ce ati furat pentru o mancare calda pentru un suflet, voi umpleti alte buzunare…. cu pretul vietii lor. Mi-e greata de voi, moldoveni imputiti, care ati dovedit inca o data nivelul de cultura si civilizatie in care traim. mi-e jena sa ies afara, si o voi face cu privirea in pamant. RUSINE!

    Am adoptat acum 3 saptamani un catel cu 50 de ron, „conform legii”, de la padocul din Botosani. Nu am factura, nu am hartii, nu am nimic. Am catelul cu crotal. Doar nu l-am furat de la jegosii aia analfabeti de la adapost. Mama mea a platit periodic milioane pe catei recuperati, tot fara acte. A juns ca sufletele unor biete animale sa fie surse de venit pentru alcoolul unor brute. Brute precum Dl. analfabet si bolnav psihic Jitareanu care nici macar sa scrie nu stie, dar raspunde de viata acestor animale. Si acum, saracii, au devenit si sursa de satisfacere a unor placeri ale unor bolnavi psihici, de a ucide. Crunt ce se poate intampla in tara asta!!!!!!!!!!!! sper sa aveti parte de o moarte la fel de crunta ca a tuturor sufletelor puse la un loc, adunata cu durerea pricinuita in OAMENII care plang dupa ei. Si inca un lucru: stimata comunitate care va plangeti de problema cateilor comunitari: ce ati factut pentru ca sa putem convietui in liniste alaturi de ei? Dumnezeu i-a dat si pe ei sa imparta pamantul, alaturi de noi, ca CEI MAI BUNI PRIETENI si devotati pana la moarte. Cu ce drept hotarasti tu ca ei sunt in plus pe acest pamant? Si ce pretentii ai sa nu fii muscat de un catel huiduit si alungat cu caramizi? Daca sunt o problema care se rezolva prin genocid, de ce nu rezolvati TOT ASA, si problema tiganilor, sau a persoanelor cu handicap, sau a persoanelor varstnice, sau a altor probleme COMUNITARE??????????? Mai judeca la asta, cetatean responsabil, inainte sa huidui un catel comunitar care nu are nicio vina ca s-a nascut si ca a fost tratat cu picioare si pietre.

    Mi-e GREATA ca sunt ROMAN IN ROMANIA!!!! Rusine brutelor si mi-e mila de copiii vostri pe care vor apasa pacatele voastre! V-ati gandit la asta? In loc sa dati 10 lei din ce ati furat pentru o mancare calda pentru un suflet, voi umpleti alte buzunare…. cu pretul vietii lor. Mi-e greata de voi, moldoveni imputiti, care ati dovedit inca o data nivelul de cultura si civilizatie in care traim. mi-e jena sa ies afara, si o voi face cu privirea in pamant. RUSINE!

  11. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    SA LE DEA DUMNEZEU PE MASURA BESTIALITATII DE CARE AU DAT DOVADA!!! ACESTI INDIVIZI NU MERITA VIATA PE CARE AU PRIMIT-O@ CRIMINALII!!!!!!!!!!!! BLESTEMATI SA FIE ACESTI CALAI, ACESTI DIAVOLI CU INFATISARE UMANA!!!!! VA URASC DIN TOT SUFLETUL, CRIMINALILOR SI VA DORESC SA MURITI DUPA ANI GREI DE CHINURI, DRACI CE SUNTETI!!!!!!!!!!!!

  12. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mi-e greata de voi, romani imputiti care ati putut face parte din aceasta atrocitate! Mi-e greata de ceea ce au insemnat azi cuvintele DOCTOR VETERINAR si EDILI. Am adoptat acum 3 saptamani un catel cu 50 de ron, „conform legii”, de la padocul din Botosani. Nu am factura, nu am hartii, nu am nimic. Am catelul cu crotal. Doar nu l-am furat de la jegosii aia analfabeti de la adapost. Acel angajat infect, pe nume JITAREANU care a pretins transport cu masina de la locuinta proprie la adapost pentru a asigura adoptia, m-a invitat ulterior, DACA AM TIMP, sa ridic chitanta si factura pe banii dati. Mama mea a platit periodic milioane pe catei recuperati, tot fara acte. A juns ca sufletele unor biete animale sa fie surse de venit pentru alcoolul unor brute. Brute precum Dl. analfabet si bolnav psihic Jitareanu care nici macar sa scrie nu stie, dar raspunde de viata acestor animale. Si acum, saracii, au devenit si sursa de satisfacere a unor placeri ale unor bolnavi psihici, de a ucide. Crunt ce se poate intampla in tara asta!!!!!!!!!!!! sper sa aveti parte de o moarte la fel de crunta ca a tuturor sufletelor puse la un loc, adunata cu durerea pricinuita in OAMENII care plang dupa ei. Si inca un lucru: stimata comunitate care va plangeti de problema cateilor comunitari: ce ati factut pentru ca sa putem convietui in liniste alaturi de ei? Dumnezeu i-a dat si pe ei sa imparta pamantul, alaturi de noi, ca CEI MAI BUNI PRIETENI si devotati pana la moarte. Cu ce drept hotarasti tu ca ei sunt in plus pe acest pamant? Si ce pretentii ai sa nu fii muscat de un catel huiduit si alungat cu caramizi? Daca sunt o problema care se rezolva prin genocid, de ce nu rezolvati TOT ASA, si problema tiganilor, sau a persoanelor cu handicap, sau a persoanelor varstnice, sau a altor probleme COMUNITARE?????????? ? Mai judeca la asta, cetatean responsabil, inainte sa huidui un catel comunitar care nu are nicio vina ca s-a nascut si ca a fost tratat cu picioare si pietre. Ganditi-va si la asta: cum se poate ca unele tari civilizate au politie pentru animale, canale de televiziune pentru ele, facultati, specialist, protective adevarata si civilizata? Cred ca suntem noi mai DESTEPTI si astfel trebuie actionat, nu? INCULTILOR cu burtile ghiftuite de banii nostri su sufletele lor sper din tot sufletul ca acesti catei sa va ramana vesnic pe constiinta, vou si familiilor voastre!!!!!! RUSINE ca ne-ati adancit in groapa de necivilizati si barbari! Mi-e GREATA ca sunt ROMAN IN ROMANIA!!!! Rusine brutelor si mi-e mila de copiii vostri pe care vor apasa pacatele voastre! V-ati gandit la asta? In loc sa dati 10 lei din ce ati furat pentru o mancare calda pentru un suflet, voi umpleti alte buzunare…. cu pretul vietii lor. Mi-e greata de voi, moldoveni imputiti, care ati dovedit inca o data nivelul de cultura si civilizatie in care traim. mi-e jena sa ies afara, si o voi face cu privirea in pamant. RUSINE!

  13. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cei de la asociatia ADOR sa si ia cainii in casa
    Sunteti cretini?Nu intelegeti ca erau bolnavi?

    FELICITARI!!!INCA O TURA SI O SA FIE UN ORAS EUROPEAN FARA CAINI

  14. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    foarte bine!felicitari!!! asociatia ador sa si faca tarc si sa stranga cainii.

    daca nu i convine gura mica

    1. daca crezi ca un masacru merita felicitari,traiesti de pomana pe lumea asta .nici macar salbatec nu te pot numi.oricum neuronul tau a avut ceva de munca pina a debitat intelepciunea de care dai dovada.mai HAM HAM

    2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Bai tembelule … cainii aia sunt cainii asociatiei ? sau de unde obligativitatea asta de a-i lua acasa? Aia sunt cainii aruncati in strada de ciobani prosti ca tine, ciobani care in orice tara decenta erau bagati la puscarie. Deci cainii aia trebuiau stransi si intretinuti de primarie, fiindca eu ca ONG nu pot sa bag ciobani in puscarie. Primaria prin organele de control ar putea. Dar nu o face ca ii trebe voturi, iar puscariasul nu voteaza. Deci daca ii trebe voturi sa puna bani la bataie !

    3. HAM HAM esti prea cretin sa traiesti pe acest pamant,un animal stie sa pretuiasca sufletele bune,daca pui in fata doi cretini ca tine sigur va omorati,sa-ti dau un exemplu o catelusa a fatat sub scara unui bloc si un cretin ca tine ia astupat groapa cu catei dar avand un suflet bun a sapat pana a scos acele suflete nevinovate in schimb omu isi abandoneaza copii pe unde vor ptr ca nu au suflet,imi este greata de voi,stai linistit ca aceeasi soarta o sa o ai si tu si alte persoane,pe lumea cealalta o sa mancati din aceste suflete.

  15. RUSINE SA VA FIE!
    AM STRIGAT ASTA SI LA GREVA PROFESORILOR SI ACUM!
    RUSINE SA VA FIE!!!
    Acum cateva luni, imi duceam cainele in parculet, la Pedagogic. Si un portar de la liceu imi spune sa am grija, ca hingherii au pus salam cu stricnina prin parcuri…pentru cainii comunitari!
    Neam de viteji ce suntem!
    Doamne!

  16. Toti psihopatii iubitori de animale ….De ce dracu` nu ii luati in casa ?Dar daca era un copil de-al vostru muscat de o haita de caini, era frumos , nu ?
    Felicitari si echipei de ecarisaj care isi fac treaba ca la carte , destul de silentios fata de angajatii primariei:).

    1. etena ai creer?cred ca nu dupa cu gandesti,acele animale miros ce suflet jegos aveti de va musca,voi la un animal nu dati o farfurie de mancare dar ce sa mai spun la un om,ar trebui sa-ti faci un control la cerebel .esti varza totala

  17. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    bai, ham ham si bai, etena!!!!
    v-ar face statele civilizate presuri de sters picioarele pentru ei la ce mentalitate aveti. dar trebuie sa mai treaca ceva decenii pentru voi ca sa ajungeti la un nivel… Tarani ce sunteti, ce va dati oraseni. Ca Badea la tara isi siluieste nevasta si iti tine cainele intr-un lant in ploaie. si niciodata nu va intelege in la oras un caine poate imparti acelasi aer cu stapanaul sau intr-o casa si ii poate umple sufletul cu dragoste neconditionata. asa cum sunt infractori in jurul tau, fata de care ai si tu o RASPUNDERE, daca stii ce inseamna asta, asa sunt si caini agresivi, batrani sau bolnavi, care se pot eutanasia. Dar pana sa intelegi tu asta, mai este vreme….. ramai la manelele si bluzele tale mulate si imi pare rau ca respiri acelasi aer cu mine!

  18. Unde sunteţi jigodii de conducători ai judeţului , nu vă gândiţi că o să vă executăm şi noi pe voi odată şi odată ANTICRIŞTILOR veţi avea soarta lui OSAMA BEN LA DEN, trez iţi_vă ,oameni buni şi hai să scăpăm de aceşti criminali!Domnule Flutur, domnule Ţâbuleac, ticălosule de Gheorghiţă, să dea Dumnezeu să aveţi soarta câinilor şi voi şi tot neamul vostru!Ne vom pregăti şi vă vom executa tot aşa şi pe voi, ciumelor!Voi sunteţi nenorocirea noastră, nu aceste biete animale nevinovate!Nimic nu o să vă salveze!Vor mânca corbii din voi ,ticăloşilor, şi noi vă vom privi.

  19. foarte bine GHEORGHITA, din cauza unor idioti si complexati care ii intretin pe acesti caini vagabonzi are de suferit o intrega comunitate
    ASTIA CU PROTECTIA ANIMALELOR NU SUNT UTILI CU NIMIC NOUA,
    POTI SA MAI ARANJEZI INCA UN LOT SA SCAPAM DE CAINI

    IAR VOI ISTERICILOR CARE V-AM VAZUT LA TV CU PROTECTIA ANIMALELOR SA VA VEDETI DE TREABA SI DE SLUJBELE VOASTRE SA FACETI CEVA UTIL PENTRU ORAS

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Da penibilule … nu iti suntem utili cu nimica. Adevarul ca la valoarea ta si la cate faci pentru societate chiar ar trebuii sa iti fim utili. Un glont in cap ar fi cel mai util lucru pe care orice om decent l-ar putea face. Dejectie umana ce esti !

  20. Bravo Gheorghita, in sfarsit cheltui banii publici in folosul comunitatii.

    Daca ne scapi de caini si mai eutanasiem un lot , chiar meriti aplauze.

    Cei care tipa in gura mare, habar nu au ca acestE patrupede circula deja prin oras in grupuri de 10-20 , nu poti sa te deplasezi in siguranta.
    Sa mai taca din gura, din cauza unor PSIHOPATI ca ei nu scapam de caini de 20 de ani.

  21. Pentru cei care tot fac atatea comentarii si acuza actiunea, habar nu aveti ce PURTATORI DE BOLI SI GERMENI sunt acesti caini vagabonzi.

    In curand vor fi mai multi caini decat oameni!!!
    DACA PLEDATI ATAT PENTRU ACEASTA CAUZA LUATI CAINII SI PLECATI SA LOCUITI IN PADURE CU

  22. Daca s-ar face curatenia asta si prin politica, ce bine ar fi… Apropos, sherkan, pentru cultura ta generala, ca nu esti decat un robotel politic (pardon, portocaliu), sa stii si tu de la ce vine dezinsectie:

    Romana
    dex98
    1. DEZINS’ECTIE s.f. Distrugere a insectelor parazite (transmiţătoare de boli) aflate în mediul uman. – Din fr. desinsection.
    dor
    2. dezins’ecţie s. f. (sil. -ţi-e; mf. dez-), art. dezins’ecţia (sil. -ţi-a), g.-d. art. dezins’ecţiei; pl. dezins’ecţii, art. dezins’ecţiile (sil. -ţi-i-)
    nodex
    3. DEZINS’ECTI//E ~i f. Operaţie de distrugere a insectelor dăunătoare cu ajutorul unui insecticid. [Art. dezinsecţia; G.-D. dezinsecţiei; Sil. -ţi-e] /<fr. d'esinsection

  23. Medicul care a facut asa zisa expertiza este un fost asistent veterinat al dr Vasiliu. Rusine pentru complicitatea la acest masacru canin. Suntem cetateni ai cestui oras , condus de un satrap ca Gheorghita.Nu aveam si noi dreptul sa fim informati in prealabil asupra acestei decizii, prin presa? Sunt zeci de cetateni ai Botosaniului care au dat cei 2% pentru actiunile societatii ADOPT, care contribuiau cu hrana pentru acesti caini.Pe cine reprezinti tu Gheorghita , ca pe noi cetatenii, NU!
    Mai bine vezi de afacerile tale tenebroase ca ne-ai facut judetul de ras!
    Rusine tuturor care au participat la acesta coalitie ilegala prin care s-au omorat sute de caini sanatosi.Politia animalelor va facea praf in America, casapilor si tu medicule veterinar care ar trebui sa faci aceasta meserie din dragoste pentru animale. Parca suntem intr-un film de groaza. lasati locul oamenilor asemenei domnului Flutur sa ne reprezinte, care a facut din Botosani un municipiu inflorit din pacate uscaturi precum Gheorghita strica tot ce face bun Flutur!

  24. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sa va fereasca Dumnezeu copiii de blestemele pe care le meritati si de care o sa aveti parte!!! Mi-e rusine cu astfel de oameni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *