FOTO! Două garaje, o magazie de lemne și o mașină au cuprinse de flăcări, luni seară, la Dorohoi. De la ce a pornit focul!

Două garaje, o magazie de lemne și o mașină au fost cuprinse de flăcări, luni seară. S-a întâmplat pe o stradă din municipiul Dorohoi. Incendiul s-a produs în garajul unde era parcat autoturismul și s-a extins la construcţiile din dreapta și stânga lui, respectiv magazia de lemne și acoperișul celuilalt garaj, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Două echipaje din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului și au constatat că incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum, existând pericolul de propagare la alte șapte garaje din imediata vecinătate. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor pompierii au intervenit mai bine de două ore. Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile care întreținea arderea”, a precizat Dorina Lupu.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că incendiul a fost generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *