A fost ales noul Birou Politic al organizației de femei liberale. Vezi cine au fost alese în conducere!

Foto: Facebook/ Irina Telisca
Foto: Facebook/ Irina Telisca

Pe 25 iunie a fost ales noul Birou Politic Liberal al organizației de femei liberale. Irina Telișcă a fost aleasă președinte, iar Ana Maria Loghin și Claudia Miron în funcția de prim- vicepreședinte.

Cristina Miron este vicepreședinte departamentul strategii și relații politice, Viviana Furtună-vicepreședinte departamentul imagine, comunicare, relații cu mass-media și purtător de cuvânt, Monica Beatrice Todirel-vicepreședinte departamentul politici economice, mediu de afaceri, dezvoltare regională și fonduri europene, iar Rodica Andrii- vicepreședinte departamentul pentru politici sociale, relații cu sindicatele, patronate, organizații nonguvernamentale și grupuri de cetățeni.

Vicepreședinte departamentul pentru politici privind administrația publică, siguranță națională, ordine publică și siguranța cetățeanului a fost aleasă Gianina Gheorghiță, vicepreședinte departamentul politici în agricultură, silvicultură, mediu și dezvoltare rurală: Nicoleta Giorgiana Botezatu, vicepreședinte departamentul pentru politici în educație, cercetare, cultură, culte, minorități și sport: Teodora Estera Ursulică, vicepreședinte departamentul pentru politici în sănătate: Alexandra Rotariu, iar vicepreședinte: Anca Agavriloaie, Gina Florentina Zală.

Membri ai biroului sunt: Gianina Agache, Monica Anghel, Geanina Chelaru, Maria Mirabela Dumitriu, Andreea Maluș
Irina Gina Paviliuc, Iris Gergiana Petraș, Mihaela Prinț și Mihaela Gabriela Țăranu.

Au fost fost prezenți: președintele Organizației Județene, Costel Șoptică, președintele Organizației Municipale a PNL, Cristian Achiței, prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, inspectorul școlar general, prof. Bogdan Suruciuc, Andrei Amos – consilier local și Ionică Nechifor, secretarul executiv al PNL.

One thought on “A fost ales noul Birou Politic al organizației de femei liberale. Vezi cine au fost alese în conducere!

  1. Ce putem sa spunem: nimic. PNL a cazut detot, se zbate alaturi de PSD in mocirla intereselor personale marunte, a spagilor, a pilelor, a prafului aruncat in ochii oamenilor care au mai ramas in tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *