VIDEO Polițist agresat în timp ce era cu familia în autoturism

Un polițist a fost agresat în timp ce era cu familia în autoturism. Totul s-a petrecut în centrul orașului Dr. Tr. Severin, când polițiștul, aflat în timpul liber, era cu soția și copilul în autoturism. La un moment dat, două mașini i-au tăiat calea, din ele au coborât doi indivizi.

Sub pretextul motivului că a circulat prea „încet” au început să lovească cu pumnii și cu o bâtă autoturismul provocând spaimă copilului care era pe bancheta din spate.

Cele două persoane au făcut anterior obiectul aplicării legii și îl cunosc foarte bine pe colegul nostru care își desfășoară activitatea la structura de ordine publică și au profitat de faptul că l-au întâlnit în trafic pentru a-l intimida și pentru da un semnal. Semnalul este că legea în Mehedinți este facultativă iar „bombardierii” sunt deasupra ei. Din păcate, până la acest moment conducerea IPJ Mehedinți este fără reacție, nu mai vorbim că nu s-a pus problema de asigurarea unor măsuri de protecție pentru coleg. Singura variantă în care cei doi agresori ar fi suportat consecințele legii, era cea în care colegul nostru nu era un amărât de agent de poliție, ci era un procuror, judecător sau fiul vreunei personalități politice autohtone”, precizează Europol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *