Se schimbă inspectorii școlari la IȘJ Botoșani. Vezi care sunt propunerile!

Continuă schimbările la Inspectoratul Școlar Județean Botoșani.  Mai mulți dintre actualii inspectori școlari vor pleca de pe funcții, la nivelul IȘJ urmând să vină foști inspectori, dar și profesori care nu au mai activat în această instituție.
Potrivit unor surse oficiale, la învățământ primar: Olguţa Șchiopu o va înlocui pe Gina Florentina Zală, la managementul instituțional Galia Hrimiuc o va înlocui pe Cristina Margareta Loghin.

La dezvoltarea resursei umane, Otiliea Sandu o va înlocui pe Crina Muraru, aceasta din urmă urmând să preia funcția de inspector învăţământ particular şi alternative educaţionale.

La proiecte educaționale, Constantin Giosu o va înlocui pe Daniela Pintilei, iar la Limba și literatura română: Lucia Ștefănescu o va înlocui pe Ana Maria Loghin. Inspectorul de informatică Gheorghe Carmocanu va fi înlocuit cu Daniela Nour, inspectorul de biologie Irina Juglan va fi înlocuit de Irina Cristina Munteanu, în timp ce la arte Diana Haralamb o va înlocui pe Maria Oana Vasilache.

Vivina Furtuna, inspector de fizică va fi înlocuită cu Cristina Liliana Sandu, iar inspectorul de istorie Marius Rîznic va fi înlocuit de Loredana Ciobanu.

La învățământ special, Gabi Liliana Nechifor o va înlocui pe Mihaela Barbacaru, iar la educație fizică și sport Cătălin Vasile Ungureanu îl va înlocui pe Cristian Marius Gherasim.

Noile numiri vor fi puse spre aprobare în ședința Consiliului de Administrație al IȘJ de luni. Schimbările la nivelul IȘJ Botoșani vor mai fi, au declarat surse pentru BotoșaniNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *