Bărbat înecat la piscină. I s-a făcut rău în timp ce era în apă

O zi de vară la piscină s-a încheiat dramatic la Târgu Jiu. Un bărbat de 40 de ani a murit fără ca cei din jur să realizeze că i s-a făcut rău și are o problemă. Când a fost scos de salvamari din apă era deja mult prea târziu. Poliția anchetează întreaga poveste. Atenție, urmează scene cu un puternic impact emoțional, scrie stirileprotv.ro.

O femeie venită cu familia la piscină l-a filmat accidental pe bărbat în timp ce încerca să ajungă spre marginea bazinului. Apa nu este adâncă, dar cel mai probabil i s-a făcut rău și n-a mai avut puterea să strige după ajutor.

În imaginile surprinsede o cameră de supraveghere se vede cum trupul se scufundă ușor. Aproape două minute cei din jur nu au realizat că se întâmplă ceva grav. Într-un târziu, femeia care își filma copilul și-a dat seama că omul a stat mult prea mult sub apă. La faţa locului a ajuns de urgenţă o ambulanţă, însă eforturile medicilor au fost în zadar. Administratorii piscinei nu își explică ce s-a întâmplat.

Claudiu Popescu, reprezentant piscină: ”Era de ceva timp în apă, l-am urmărit, a înotat, stătea în apă, a mers dintr-o parte în alta a piscinei și în momentul în care a ajuns spre final am observat că pur și simplu s-a lăsat la fund fără să schițeze nimic. Nu l-a observat nimeni pentru că nu a cerut ajutor, nu a dat din mâini, pur și simplu s-a lăsat la fund și acolo a rămas”.

Martorii spun că bărbatul a consumat alcool la barul amenjat. Mădălin Duțescu avea 40 de ani, nu era căsătorit și lucra la recepția unui hotel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *