Locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Se caută șofer de ambulanță, muncitori, antrenori, economist

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări, locurile de muncă scoase la concurs adresându-se atât persoanelor cu studii medii, cât și celor cu studii superioare.

Primăria Comunei Leorda, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de psihopedagog. Vezi aici condițiile!

Primăria Orașului Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: muncitor calificat mecanic; muncitor calificat îngrijitor spații verzi. Vezi aici condițiile!

Comuna Broscăuți, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat. Vezi aici condițiile!

Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad, Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante: șofer – 1 post în cadrul Formației Dorohoi-Cal Alb, electromecanic – 1 post în cadrul Formației intervenție rapidă. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială „Leon Dănăilă”, Darabani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, de muncitor întreținere (0,5 post) + muncitor fochist (0,5 post). Vezi aici conditiile!

Serviciul de Ambulanță Județean Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer autosanitară I. Vezi aici condițiile!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de economist S I. Vezi aici condițiile!

Primăria Darabani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: muncitor calificat I – șofer autocamion – 1 post în cadrul Compartimentului drumuri; muncitor necalificat I – 1 post în cadrul Compartimentului spații verzi – seră. Vezi aici condițiile!

Primăria Municipiului Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta III (specialitatea mecanic utilaje de construcții și terasamente), în cadrul Serviciului edilitare. Vezi aici condițiile!

Clubul Sportiv Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție vacante, de: antrenor, Secția haltere; antrenor, Secția badminton. Vezi aici conditiile!

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de consilier debutant, PNCCF, în cadrul Serviciului cadastru – Biroul Înregistrare Sistematică. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *