Agent de poliție anchetat, după ce un tânăr de 30 de ani a vrut să se sinucidă în sediul IPJ Botoșani

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani a dispus, în urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Control Intern, declanșarea cercetării prealabile față de polițistul care a permis accesul tânărului de 30 de ani, în sediul poliției, pentru a se stabili cu exactitatea dacă acesta a manifestat neglijență în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu și care sunt abaterile pe care acesta le-a comis.

”În funcție de rezultatele verificărilor, față de agentul de poliție, vor fi dispuse măsurile care se vor impune”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Un tânăr de 30 de ani a încercat să se sinucidă, vineri, 24 iunie, în sediul Poliției. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Delia Nenișcu, tânărul de 30 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce se afla în sediul poliției, unde a fost condus în baza unui mandat de aducere, „în momentul în care se efectuau procedurile specifice, a scos un cuțit, tip briceag, din buzunarul pantalonilor și și-a creat leziuni în zona pieptului”.

„A fost deposedat de cuțit și imobilizat de către polițiști, fiind solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În acest moment, tânărul se află în afara oricărui pericol, cadrele medicale concluzionând că rănile provocate sunt superficiale”, a precizat Nenișcu.

Tânărul se afla la sediul poliției pentru audieri, fiind bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie comisă la data de 23 iunie a.c.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com