Om de afaceri găsit mort pe un câmp. Era nepotul unui primar

Omul de afaceri Silviu Măndescu, nepotul fostului primar Neculai Onțanu, a fost găsit mort pe un câmp din apropierea capitalei. Se pare că bărbatul de 52 de ani și-ar fi pus capăt zilelor. Silviu Măndescu avea împreună cu soția sa mai multe firme și centre comerciale în zona Pipera – Tunari. Trupul omului de afaceri a fost găsit vineri dimineață pe un câmp de lângă satul Căciulați, judetul Ilfov. Zăcea în exteriorul autoturismului de teren, lângă portiera dreaptă, care era deschisă, scrie StirileProtv.ro.

Silviu Măndescu a fost dat dispărut joi de membrii familiei, îngrijorați de starea emoțională în care se afla din cauza problemelor finaciare pe care le-ar fi avut la firmele pe care le administra.

Rudele au simțit starea de pericol în care s-ar fi putut afla omul de afceri și l-au căutat toată noaptea. Spre dimineață l-au găsit dar din păcate acesta era mort.

După primele cercetari făcute de criminaliști la fața locului anchetatorii merg pe varianta sinuciderii, de altfel în dosarul este deschis pentru ucidere din culpă.

Silviu Măndescu a fost în trecut și consilier în cadrul Primăriei Sectorului 2, în timpul mandatului de primar al lui Neculai Onțanu.

Bărbatul deținea Strip Mall de pe Bulevardul Erou Iancu Nicolae și alte centre comerciale din nordul Capitalei, Piața Pipera.

Acesta are afaceri și în domeniul imobiliar. Deținea hotelul Anais din Thassos, Grecia, deschis relativ recent.

În plus, apropiații acestuia spun că omul de afaceri plănuia să meargă în vacanță în Miami, în iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *