Botoșăneanul care a încercat să violeze două femei, arestat preventiv. Cine este individul!

Botoșăneanul care a încercat să violeze două femei a fost arestat preventiv, vineri după-amiază, în baza unui mandat emis de Judecătoria Darabani. Instanța a admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani, care îl acuză de tentativă de viol și de furt calificat. El se numește Aurel Mihalachi, are 58 de ani și este din comuna Suharău.

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 16 iunie 2022, acesta ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței a două femei de 92 și 77 de ani, ambele din comuna Suharău, și, prin violență, ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu acestea. Totodată, în timp ce una dintre victime a părăsit curtea locuinței, bărbatul de 58 de ani ar fi pătruns în locuință, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

Solutia pe scurt:

În baza art. 226 Cod procedură penală, rap. la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, rap. la art. 202 Cod procedură penală: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani, în dosarul nr. 340/P/2022, ca fiind întemeiată şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului: M. A., cu date de stare civilă, cercetat sub aspectul comiterii unei infracţiuni de tentativă la viol, prev. de art. 32 alin. 1 raportat la art. 218 alin. 1 Cod penal (persoană vătămată D. N.), a unei infracţiuni de tentativă la viol, prev. de art. 32 alin. 1 raportat la art. 218 alin. 1 Cod penal (persoană vătămată R. A.), ?i a unei infrac?iuni de furt calificat, prev. de art. 228 alin. 1, art. 229 alin. 2 lit. b Cod Penal (persoană vătămată R. A.), toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 24 iunie 2022 şi până la data de 23 iulie 2022, inclusiv. Dispune emiterea, în mod corespunzător, a mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul. Stabileşte onorariu avocat din oficiu în sumă de 627 lei în favoarea avocat Muraraşu Ovidiu. Potrivit. art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu din 24 iunie 2022, ora 14,20.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)    24.06.2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *