Caz cutremurător în județul Botoșani! Un individ a intrat în locuința a două bătrâne, de 92 și 77 de ani, și a încercat să întrețină relații sexuale, prin violență

Caz cutremurător într-o localitate din județul Botoșani, unde un individ a intrat în locuința unor bătrâne, iar prin violență a încercat să întrețină relații sexuale cu acestea. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au emis, joi, ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 58 de ani, din comuna Suharău, cercetat sub aspectul comiterii a două infracțiuni de tentativă la viol și o infracțiune de furt calificat, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean.

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 16 iunie 2022, acesta ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței a două femei de 92 și 77 de ani, ambele din comuna Suharău și, prin violență, ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu acestea. Totodată, în timp ce una dintre victime a părăsit curtea locuinței, bărbatul de 58 de ani ar fi pătruns în locuință, de unde ar fi sustras o sumă de bani”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Botoşăneanul a fost reținut pentru 24 de ore fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani și urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com