Secretul mediei 10 la Evaluarea Națională. O elevă din județul Botoșani dezvăluie cum a reușit această performanță

Andreea Anghel, elevă la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi, a obținut media 10 la Evaluarea Națională. Este unul dintre cei cinci elevi din județul Botoșani care au reușit această performanță. După ani întregi de muncă, Andreea culege laurii. Se bucură de reușita sa.

„Entuziasmul îmi străbate în continuare sufletul! Sunt mândră fiindcă am avut parte 9 ani de dascăli dedicați, susținători fideli, care au trecut prin aceleași emoții intense asemenea elevilor, sunt mândră fiindcă am avut parte de sprijinul neîncetat al familiei mele, sunt mândră pentru că am trecut printr-un moment copleșitor, emoționant, memorabil, plin de bucurie și zâmbete. Această performanță este cununa muncii, ambiției și dorinței mele de a demonstra că „se poate””, a mărturisit, pentru DorohoiNews, tânăra.

Andreea a dezvăluit care este secretul unui 10 curat la Evaluarea Națională.

„Ingredientele rețetei succesului sunt, pentru mine, încrederea, perseverența, autocontrolul și timp suficient dedicat studiului. Sunt veselă pentru că primul pas în viața de licean este cu dreptul și îmi doresc să am același curaj în visare și aceeași putere de muncă!.”, a declarat, pentru sursa citată, Andreea Anghel.

Cinci elevi de 10 la Evaluarea Națională, în județul Botoșani

Cinci elevi din județul Botoșani au reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională, în acest an, înainte de contestații. Unul dintre ei este Bogdan Chebac de la Școala Gimnazială nr. 17 din municipiul Botoșani. Bogdan este șef de promoție și olimpic, el obținând și medalia de aur la Olimpiada de Lingvistică.

De la Școala Gimnazială nr. 6 „Grigore Antipa” eleva care a obținut media 10 se numește Teodora Constantin. Doi elevi de la Colegiul „Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani au reușit să obțină 10 pe linie la Evaluarea Națională. Aceștia sunt Ema Ioana Andronic și Alexandru Mihai Macovei. Și la Dorohoi, la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu”: Andreea Anghel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *