FOTO! Doi pompieri din Botoșani, pe podium la cea mai dificilă competiție organizată la nivel național, ”Cel mai puternic pompier”

Plutonier adjutant Paul Dohotaru și plutonier Robert Șerban au urcat pe podium la cea mai dificilă competiție organizată la nivel național, ”Cel mai puternic pompier” , ediția 2022.

Paul și Serban au obținut locul al III-lea la categoria lor de vârstă, respectiv peste 40 de ani și 20-30 de ani, transmite printr-un comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani.

În ultimele două zile, la Brașov, 86 dintre cei mai puternici pompieri din 26 de județe s-au luptat pentru un loc pe podium. Aceștia şi-au demonstrat abilitățile în mânuirea accesoriilor, ridicarea greutăților și parcurgerea unor trasee cu un grad ridicat de dificultate, cu și fără aparat de respirat.

Concursul a urmărit creșterea capacităților motrice ale pompierilor și armonizarea lucrului în echipă, prin parcurgerea unor circuite, individuale sau de echipă, care dezvoltă deprinderile necesare unor tehnici sau manevre specifice, mai precizează ISU Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *