Trei jucători din Bundesliga la care trebuie să fii atent sezonul viitor. Potențialul lor este uriaș


Sezonul viitor din Bundesliga ar putea să fie unul dintre cele mai interesante din istoria campionatului german. Sunt semne că am putea să asistăm în sfârșit la detronarea lui Bayern Munchen. Bavarezii au câștigat ultimele 10 titluri, ceea ce este o performanță remarcabilă, însă urmează o vară plină de instabilitate la club, iar plecarea lui Robert Lewandowski ar putea să le afecteze serios șansele la titlu. 

Tocmai de aceea, este și momentul propice pentru ca jucătorii tineri să strălucească cu adevărat, într-un sezon în care orice este posibil. La ce ne putem aștepta de la cele mai promițătoare talente din Bundesliga? Poți să pariezi pe meciuri din Bundesliga, însă fii atent la aceste nume importante dacă vrei să știi cine va face cu adevărat diferența.

Care sunt jucătorii care vor impresiona lumea fotbalului din Germania în următorul sezon?

 

  1. Jude Bellingham

Tânărul englez este deja unul dintre cei mai bine cotați jucători din lume la ora actuală, însă ne putem aștepta ca în stagiunea care urmează să își continue ascensiunea și să ajungă la un nou nivel, devenind cel mai bun mijlocaș central din lume. Bellingham are un potențial nelimitat și este playmakerul perfect, fiind capabil atât de acțiuni ofensive, cât și de cele defensive, fiind astfel extrem de versatil și util la mijlocul terenului. Bellingham este un vis pentru orice antrenor, indiferent de stilul de joc abordat de acesta. Tocmai de aceea, această fluiditate a rolului său îi va permite să strălucească și ne putem aștepta cu siguranță ca vara viitoare englezul să facă următorul pas, la fel ca Erling Haaland. Acest lucru pare inevitabil în acest moment al carierei sale.

 

       2. Florian Wirtz

Dincolo de Bellingham, cu siguranță că Wirtz este cel mai talentat tânăr fotbalist din Bundesliga. Tânărul german a impresionat pe toată lumea la Bayer Leverkusen, fiind deja, la doar 19 ani, motorul creativ al echipei. Face ca totul să pară atât de simplu, fotbalul pare cel mai ușor sport din lume când îl vezi jucând. Agilitate, inteligență, un dribling letal, pase care schimbă direcția jocului… Wirtz le are pe toate. Nu pare că îl poate opri nimeni pe acest puști din ascensiunea lui către topul fotbalului mondial. Întrebarea este doar legată de cine va veni la ușa lui Bayer la sfârșitul sezonului viitor cu o ofertă de peste 70 de milioane de euro.

 

        3. Jamal Musiala

Probabil că Musiala va fi unul dintre cele mai mari regrete din istoria recentă a naționalei Angliei. Tânărul fotbalist a jucat pentru Anglia la nivel de juniori, însă după transferul la Bayern Munchen a decis să reprezinte Germania la nivel de seniori. A ajutat și faptul că a prins multe minute de joc și în această stagiune, sub comanda lui Julian Nagelsmann, la Bayern Munchen, cel mai mare club din istoria Germaniei. Musiala are o viziune în joc extraordinară și este capabil de pase care să destabilizeze o defensivă întreagă. 

Așadar, aceștia sunt jucătorii spre care ar trebui să îți îndrepți privirea în noul sezon din Bundesliga.

sursă foto: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *