Nova Apaserv anunță noi restricții în furnizarea apei. Program de livrare pentru mai multe localități

robinet apa, stiri, nova apaserv, botosanin, anuntAvând în vedere lipsa precipitațiilor și temperaturile ridicate din ultima perioadă care au dus la creșterea consumului de apă, societatea NOVA APASERV S.A. Botoșani este în imposibilitatea de a asigura, pe rețelele de distribuție din sistem, un volum de apă suplimentar care să acopere necesarul din această perioadă.

De asemenea, în vederea asigurării continuității serviciului public de alimentare cu apă în condiții optime, S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani a transmis prin mass-media un comunicat către toți utilizatorii de pe întreaga arie de operare a societății, respectiv cei alimentați din sursele de apă Prut și Siret cu privire la folosirea apei numai pentru consum menajer și nu pentru udarea culturilor agricole, a gazonului, umplerea bazinelor și a diverselor recipiente folosite în alte scopuri decât cele prevăzute în contract, deoarece din motive tehnice societatea nu poate asigura un debit mai mare decât cel proiectat la data executării rețelei de apă.

În prezent sunt localități importante cu aglomerări mari de populație, aflate la capetele de coloane ale aducțiunilor principale care nu beneficiază de furnizarea apei 24h/24, din cauza utilizării excesive a apei în diferite scopuri, altele decât cele prevăzute în contract.

În acest sens, operatorul regional va furniza apă în orașul Flămânzi, după următorul program: de luni pâna vineri și duminică în intervalul orar 06:00-09:00, iar sâmbată în intervalul orar  17:00-21:00.

Pentru localitățile Cristești, Bălușeni, Draxini și Copălău furnizarea  apei va fi asigurată  în funcție de debit, zilnic în intervalul orar 09:00-16:00.

Societatea comercială Nova Apaserv S.A. îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi.

 

One thought on “Nova Apaserv anunță noi restricții în furnizarea apei. Program de livrare pentru mai multe localități

  1. Consider ca pe timpul verii avem nevoie de apa sa ne spalam,nu vad decizia luata ca pe una utila!!!Schimbati programul!!!Altii lucreaza de dimineata pana seara!!!Cum as putea sa ma spal daca voi dati apa cu portia si plus ca platim facturile!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com