Se întâmplă la Botoșani! Un adolescent și-a uitat portofelul în Parcul Mihai Eminescu. Cum a reușit să îl recupereze!

portofel cu bani, stiri, botosaniUn adolescent de 17 ani și-a uitat portofelul în Parcul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, dar a reușit să îl recupereze datorită unor oameni de bună credință care au apelat la Poliția Locală. Portofelul în care se aflau bani, un card banca și documente a fost uitat pe o bancă, însă o persoană l-a găsit și l-a înmânat unei echipe de polițiști locali care se afla în patrulare prin zonă.

”Polițiştii locali aflaţi în misiune de patrulare, au preluat un portofel de la o persoană de bună credință, care a relatat faptul că l-a găsit în părculeţul de joacă situat lângă lacul din Parcul Mihai Eminescu. Portofel conţinea o sumă bani, un card bancar, dar si alte documente. În baza documentelor a fost identificat proprietarul, un tânăr de 17 ani, din localitatea Brehuieşti, căruia i-a fost înmânat bunul pierdut”, susține Poliția Locală Botoșani.

Polițiștii locali recomandă cetățenilor sa fie atenți la bunurile personale, atunci când merg la cumpărături, coboară sau urcă din vehicule sau pur şi simplu se află la plimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *