Dureros! Boala a răpit o mamă din Botoșani de lângă cei trei copii ai săi. „Câtă durere, așa de micuți să rămână fără mamă”

Un caz dureros s-a înregistrat într-o comună din județul Botoșani. O tânără de 24 de ani, mama a trei copii, a murit, duminică, din cauza unor probleme de sănătate. Andreea Bălan, din localitatea Albești, își făcuse o familie frumoasă. Soțul lucra și aduce un ban în casă, iar ea avea grijă de cei trei copii ai lor și de gospodărie. Totul a început să se ducă de râpă în urmă cu șase luni, când mama a început să aibă probleme la un plămân, spun apropiații, și a stat numai prin spitale. A fost internată și la Botoșani, a făcut embolie pulmonară, era programată la Iași, dar din păcate organismul său a cedat, iar trei copilași au rămas acum orfani de mamă. Sfâșiat de durerea pierderii soției, tatăl se pregătește acum să o înmormânteze cum se cuvine.

Anchetă socială din partea Primăriei

Totodată, reprezentanții Primăriei Albești au demarat o anchetă socială la familia respectivă astfel încât dacă au nevoie de ajutor să primească cele necesare.

„Noi le vom oferi un ajutor de la Primărie pentru înmormântare pentru că nu erau asigurați niciunul și așa cum au putut ei au ridicat o căsuță frumoasă, ea era responsabilă, avea grijă de copii”, ne-a mărturisit primarul comunei Albești, Mihai Amarandei.

Cel mai mic dintre copii are șase ani, șapte ani, iar cel mai mare nouă ani. Cei din comunitate vorbesc numai de bine despre ei. Pe Andreea o știu ca fiind harnică și inimoasă.

„Era o mamă responsabilă, chiar dacă era foarte tânără. Își iubea copiii ca pe ochii din cap. Câtă durere e acum pe capul lor nici nu îmi pot imagina, așa de micuți să rămână fără mamă”, ne-a mărturisit o cunoștință a familiei.

Avea două fetițe și un băiețel, unul copil mai frumos decât altul, iar acum, aceștia au rămas orfani de mamă.

„Ai lăsat un gol imens”, transmit apropiații.

Destin crunt pentru o tânără din Botoșani! Georgiana visa să devină mamă, dar la spital a primit o veste șocantă. A murit câteva zile mai târziu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *