Mesaje de condoleanțe în loc de „La mulți ani”. Reacții sfâșietoare după moartea lui Sorin, omul de afaceri din Botoșani

Moartea omul de afaceri din Botoșani, Sorin Costaș, a căzut ca un trăsnet peste apropiați.  Sorin Costaș, în vârstă de 47 de ani, proprietarul unei firme de tranzacții imobiliare, a petrecut cu prietenii, iar duminică seară a decedat. Nimic nu părea să prevestească ceea ce urma să se întâmple, spun cunoscuții, întrucât era un om plin de viață și nu părea să sufere de ceva.

După ce a petrecut la un restaurant, botoșăneanul a mers la locuința unui prieten, unde a și decedat. La fața locului au fost chemate cadrele medicale, dar în ciuda manevrelor de resuscitare acesta a murit. Trupul neînsuflețit a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Omul nu era cunoscut cu afecțiuni medicale.

În urma sa, a lăsat multă durere, iar mesajele transmise de apropiați curg pe rețelele de socializare. Iată câteva dintre ele:

„Drum lin printre ingeri prieten drag! Nu imi gasesc cuvintele. Ne-ai parasit exact de ziua ta!! O sa ramai mereu in inima si sufletele noastre!”

„Dumnezeu sa te ierte. Drum lin alaturi de ingeri. Ai grija de familia ta de acolo de sus”

„Chiar de ziua ta…. Ti-as fi spus un sincer si calduros la Multi Ani, in loc sa-ti spun : drum lin , prieten drag … RIP”

„Inca nu pot sa cred nu vreau sa cred!astăzi chiar de ziua ta. Ca ai plecat de lângă noi. Dumnezeu sa te ia langa El prieten drag..tata..soț..vei ramane mereu in inima și in sufletul meu..știi bine asta. Dumnezeu sa te ierte și sa te ia alături de El”

„Nu se poate! Nu!! Varul meu drag si scump!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *