Trist! Botoșăneanul mort în accidentul produs de o șoferiță băută avea doi copii și patru nepoți. „Inconștiența unei criminale, suferința a 4 oameni nevinovați care au murit din cauza ei”

Botoșăneanul mort în accidentul produs de o șoferiță băută avea doi copii și patru nepoți. El  este din localitatea Buimăceni din comuna Albești. Se numește Ion Cojocaru și era angajat al societății comerciale Citadin SA de 20 de ani.

El a murit pe loc, după ce o mașină condusă de o tânără de 38 de ani, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a intrat într-un grup de muncitori ai societății Citadin SA, societate aflată în subordinea Consiliului Local Iași.

În urma accidentului, patru persoane, printre care și botoșăneanul Ion Cojocaru, au murit, iar alte patru au fost rănite.

Moartea botoșăneanului a îndoliat întreaga comunitate.

„Cojocaru Ion mi-ai fost ca un frate,Dumnezeu sa te ierte și sa te așeze unde drepții se odihnesc!!! Cuvintele sunt de prisos,Dumnezeu sa va aline suferința și sa va dea putere sa mergeți mai departe. Nu te vom uita niciodată suflet bun !”

„Inconștiența unei criminale ,suferința a 4 oameni nevinovati care au murit din cauza ei!!! Dumnezeu să te ierte Ion Cojocaru .. Vă suntem alături dragi fini până la capăt… Dumnezeu să vă dea putere să mergeți mai departe și să căutați dreptate”

„Dumnezeu sa te ierte îngerul meu. ai luat jumătate de mine cu tine cel mai bun om ce mai iubit tată . Odihnește în pace o sa merg și prin foc numai sa îți fac dreptate. O criminala te-a luat de lângă noi .te iubesc și te voi iubi pana o sa cada pământul și peste mine”, a spus Cristina, fiica acestuia.

El este botoșăneanul mort în accidentul rutier produs de o șoferiță băută, la Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *