Peste 1 milion de lei alocat pentru realizarea marcajelor de pe drumurile județene din Botoșani

Peste un milion de lei a fost alocat pentru realizarea marcajelor de pe drumurile județene din Botoșani. Direcția Județeană de Drumuri și Poduri (DJDP), instituție subordonată Consiliului Județean, a anunțat organizarea unei licitații pentru stabilirea unei firme care să execute ”lucrări de refacere marcaje rutiere longitudinale, transversale și diverse” pe drumurile județene din Botoșani.

Bugetul alocat pentru aceste lucrări este de 1.411.675 lei, bani cu care se dorește a se marca nu mai puțin de 391.610 metri de drum (longitudinal) și 1.368 mp (transversal). Banii sunt alocați din bugetul județului.

Licitația pentru desemnarea firmei care va face marcajele va avea loc pe 5 iulie.

Avocat din oficiu pentru soția unuia dintre cei mai bogați primari din Botoșani. Femeia este acuzată de abuz în serviciu

 

One thought on “Peste 1 milion de lei alocat pentru realizarea marcajelor de pe drumurile județene din Botoșani

  1. Lungimea liniei varuite estimata de dumneavoastra „acopera” de aproape 10 ori lungimea ecuatorului pamantesc. Lungimea drumurilor judetene a jud. Botosani este 745 km si ne-am multumi sa se traseze cu vopsea de calitate, care sa nu se spele la prima ploaie, macar jumatate din drumuri (cealalta jumatate la anul) daca ne ajuta Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *