FOTO Șefa CJ Botoșani, premiată la Gala „Top 100 Femei de succes”. „Când primești un simplu mulțumesc pentru ceea ce ai făcut, atunci te poți considera un om împlinit”

Șefa Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Doina Federovici, a fost premiată, joi după-amiază, în cadrul Galei Capital Top 100 Femei de Succes. Lidera administrației județene a primit premiul special pentru „Creșterea spectaculoasă a investițiilor în județul Botoșani”. Au fost zece secțiuni, cu câte zece nominalizați la fiecare secțiune, iar la categoria Administrația, premiul i-a fost acordat Doinei Federovici.

„Este foarte important pentru mine, pentru că reprezintă încununarea muncii pe care am depus-o în slujba botoșănenilor. Dincolo de premiu, când munca și realizările tale sunt recunoscute la scenă deschisă, când primești un simplu mulțumesc pentru ceea ce ai făcut, atunci te poți considera un om împlinit. Aceste lucruri îmi dau puterea de a merge mai departe, îmi întăresc convingerea că am făcut ceea ce trebuie în această primă parte a mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Botoșani”, a spus Doina Fedeorici.

Șefa CJ a declarat că fără echipa pe care o coordonează nu ar fi reușit să atingă performanța în administrație. Gala TOP 100 Femei de Succes reprezintă un eveniment de tradiție organizat de revista Capital și este dedicată recunoaşterii meritelor și a implicării femeilor în dezvoltarea mediului economic, social, cultural sau politic din România. Indiferent de domeniul în care activează, femeile de succes ale României au fost incluse într-un top realizat de Revista Capital, Top 100 Femei de Succes, unde le-au fost prezentate poveștile carierelor de excepție.

Structurat pe 10 categorii, Afaceri, Management, Societate Civilă, Sport, Medicină, Mass Media, Marketing, Administrație Publică, Spectacol și Învățământ/Cercetare, topul dezvăluie cine sunt femeile de succes ale României cu realizări notabile în anul 2021.

One thought on “FOTO Șefa CJ Botoșani, premiată la Gala „Top 100 Femei de succes”. „Când primești un simplu mulțumesc pentru ceea ce ai făcut, atunci te poți considera un om împlinit”

  1. La noi a am ajuns sa primim premii daca ne indeplinim sarcinile de serviciu si nu avem probleme cu DNA ca la CJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *