Gigi Becali, despre un fotbalist de la FC Botoșani: Eu am vrut să-l iau, dar el a fost fraier

FOTO: gsp.ro

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a recunoscut că l-a dorit pe Alin Șeroni (35 de ani), fundașul central de la FC Botoșani.

Latifundiarul a declarat că transferul a picat deoarece fundașul și-a prelungit contractul cu echipa lui Valeriu Iftime, iar FCSB nu mai dă bani pe jucători.

Șeroni joacă la Botoșani din sezonul 2019-2020, când a fost adus de la UTA. În acest sezon de Liga 1, fundașul central a bifat 31 de meciuri, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

„Șeroni a fost fraier și a prelungit contractul cu Botoșani. Eu am vrut să-l iau, dar el a prelungit cu Botoșani. O să luăm sigur un fundaș central, poate doi. E și ăla de care a zis Stoican că e cel mai bun, Lixandru, îl avem și pe Ovidiu Popescu. E posibil să luăm doi, dar nu mă mai hazardez”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

După accidentarea lui Cristea de la echipa națională și plecarea lui Nedelcu la Farul, FCSB are în lot 3 jucători care ar putea acoperi poziția de fundaș central: Denis Haruț, Mihai Lixandru și Ovidiu Popescu.

Haruț este de proveniență fundaș dreapta, în timp ce Mihai Lixandru, revenit din împrumutul de la Mioveni, a jucat mijlocaș central în 29 de meciuri. Ovidiu Popescu este de asemenea mijlocaș central, iar în ultimele sezoane a fost folosit pe poziția de fundaș dreapta, potrivit gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *