Mii de români sunt luați în vizor de ANAF! Amplă operațiune de strângere de taxe și impozite

ANAF începe o amplă operațiune de strângere de taxe și sume restanțe. Inspectorii fiscali îi contactează pe contribuabili să le reamintească de sumele restante și îndrumă firmele cu probleme cum să facă să își amâne plata taxelor și impozitelor fără să fie penalizate.

Președintele ANAF, Lucian Heiuș, a declarat că va începe o acțiune de amploare, poate chiar cea mai mare de până în acest moment, care vizează atât marile companii cât și profesorii, coafezele sau proprietarii de imobile închiriate.

În perioada următoare, ANAF a anunțat că va trimite informări pentru ca toți cei vizați să își declare veniturile în vederea impozitării acestora. Acțiunile de control ale inspectorilor se bazează pe analize de risc riguros, elaborate de direcțiile de specialitate.

Președintele ANAF susține că speră să adune mai mulți bani la buget, dar și să îi ajute pe contribuabili să se informeze.

În același timp și Direcția Antifraudă a început controale la mare importator de legume și fructe dar și pentru balastiere, potrivit antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com