VIDEO Omul de afaceri Valeriu Iftime vrea modernizarea Stadionului Municipal cât mai rapid: „Dacă nu se face DALI anul ăsta, înseamnă că sunt iresponsabili și proști”

Omul de afaceri Valeriu Iftime, care finanțează echipa de fotbal FC Botoșani, și-a manifestat neîncrederea față de realizarea documentației necesare începerii lucrărilor de modernizare a Stadionului Municipal. El crede că firma care a câștigat licitația pentru întocmirea Documentatiei de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI) nu va fi în stare să facă acel document pe banii pe care a licitat.

„Eu nu cred că cel care a câștigat DALI este în stare să facă lucrarea cu banii ăia. Nu cred, pentru un DALI, așa cum vrea CNI, cred că are de la studiu geo …. Cred că nu știe ce trebuie să facă”, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă susținută la Stadionul Municipal, Iftime.

El crede că există riscul ca Botoșaniul să mai piardă un an în ceea ce privește începerea lucrărilor, dacă Primăria nu va monitoriza îndeaproape firma care și-a luat angajamentul de a face documentația.

„Dacă nu se face DALI anul ăsta, înseamnă că sunt iresponsabili și proști (…) DALI dacă nu se face, suntem în război mondial. Eu cel puțin declar război mondial”  a adăugat Valeriu Iftime.

Iată declarația savuroasă a lui Iftime:

 

One thought on “VIDEO Omul de afaceri Valeriu Iftime vrea modernizarea Stadionului Municipal cât mai rapid: „Dacă nu se face DALI anul ăsta, înseamnă că sunt iresponsabili și proști”

  1. Dar dacă tot te pricepi așa de bine, eu zic mai bine sa îl faci tu, dar din banii tai. De ce ar trebui sa plătim, noi, contribuabilii pentru un stadion când eu merg cu mașina prin gropi in oraș. Îți trebuie fotbal? Fa-ti stadion! Mie nu îmi trebuie. De ce sa consumam bani din bugetul local sau de la guvern pentru fotbal? Iftime, tu când vinzi un jucător, te duci la Primaria botosani si împarți banii cu orașul asta? Nu! Atunci de ce ai pretenții ca Primaria sa îți facă stadion? Nu mai fi arogant ca dai prost pe sticla. Am impresia ca prostii nu sunt acolo unde zici tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *