VIDEO Ce l-a convins pe Mihai Teja să vină la FC Botoșani. Iftime: Dacă facem spectacol, rezultatul vine în consecință

Noul antrenor al FC Botoșani, Mihai Teja, a fost prezentat în mod oficial, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, de președintele clubului, Valeriu Iftime.

Eu am urmărit tot ce a făcut Mihai în antrenorat, sigur, nu are un istoric extraordinar, și dacă avea un istoric extraordinar nu venea la Botoșani, dar are echipe la care a fost și lucrul acesta se vede, s-a constatat că au spectacol și joacă fotbal. Botoșaniul vrea să joace și fotbal și nu să câștige multe meciuri. Dacă facem spectacol, rezultatul vine în consecință”, a declarat Valeriu Iftime.

Teja susține că va aduce jucători de calitate la echipă pentru că vrea rezultate bune și, în același timp, să aducă spectatorii în tribune cu o echipă competitivă. El a precizat și cum l-a convins Valeriu Iftime să vină la echipă.

„M-a convins pentru că respectă antrenorii (n.r. Iftime), respectă decizia antrenorilor, ceea ce s-a întâmplat aici, la Botoșani, au fost  lucruri foarte frumoase, o muncă bine depusă de staff-ul administrativ, de către staff-ul tehnic pentru că Marius a lăsat lucruri foarte bune aici. Ceea ce mă obligă și pe mine să continui cu performanța, să vrem mai mult, să avem obiective mai îndrăznețe, să încercăm mai mult”, a spus noul antrenor.

El a anunțat că o serie de jucători vor pleca, dar are în plan să formeze un lot competitiv și stabil. Joi, fotbaliștii vor efectua vizita medicală, iar pe 23 iunie vor pleca în Austria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *