Botoșănean trimis în judecată după ce a ucis un bărbat pe o alee din municipiu

Botoșăneanul care a ucis un om cu câteva ore înainte de Înviere a fost trimis în judecată, marți, de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani. Este vorba de Iustin Valeriu Herghelegiu, un bărbat de 46 de ani care este acuzat de omor.

În Sâmbăta Mare, botoșăneanul a atacat cu cuțitul un alt bărbat, în vârstă de 48 de ani, pe care l-a înjunghiat mortal. Crima a avut loc în apropiere de Şcoala generală nr. 16 din municipiul Botoşani și s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool atât din partea agresorului, cât și a victimei. Bărbatul înjunghiat a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Mavromati din Botoșani, însă a murit la scurt timp.

„S-a reţinut că, în ziua de 23.04.2022, în jurul orei 13.15, în timp ce se aflau pe Aleea Curcubeului din mun. Botoşani, în zona ghenei de gunoi, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, inculpatul l-a înjunghiat cu un cuţit în zona posterioară a hemitoracelui stâng pe numitul C.D., cauzându-i o plagă penetrantă toracică, plagă pulmonară, plagă diafragmatică şi plagă splenică, victima decedând în aceeaşi zi la spital, în jurul orei 15.45”, susțin procurorii.

Instanța competentă să soluționeze acest dosar este Tribunalul Botoșani, cea care a și înregistrat dosarul trimis de procurori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *