Doliu la ISU! Un salvator cu experiență s-a stins din viață

Foto: pixabay

Colonelul Costache Ilie a încetat din viață, marți. Tragicul anunț a fost făcut public de către ISU Arad pe pagina de Facebook. Cu o lungă și impresionantă carieră de pompier acesta va face parte acum din „brigada pompierilor din cer”. Absolvent al Școlii Militare de ofițeri activi al Ministerului Apărării Naționale „Nicolae Bălcescu” Sibiu, promoția 1987, a ocupat de-a lungul carierei militare diferite funcții de comandă și execuție în cadrul Brigăzii 19 mecanizate Arad și Unitatea Militară de Rachete Ineu.

Începând cu anul 2001 a trecut la „arma vieții”, protecția civilă, iar din 2005 ofițer în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad.

Din anul 2007 până la pensionare a ocupat funcția de adjunct al inspectorului șef. „Drum lin spre brigada pompierilor din cer domnule colonel! E doliu în inimile noastre odată cu plecarea dintre noi a celui ce a fost colonel (r) Costache Ilie, un om deosebit și un ofițer de înaltă ținută morală și militară. Întreg colectivul unității este alături de familia îndoliată. Dumnezeu să te odihnească în pace domnule colonel, pompierii nu mor niciodată!”, transmit cei de la ISU Arad.

Sursa: romaniatv.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com