Cei doi bărbați din Botoșani care au furat 14 animale lăsate la pășunat, arestați. Cine sunt indivizii!

Cei doi bărbați din județul Botoșani care au furat 14 animale lăsate la pășunat pe terenurile de la marginea mai multor localități au fost arestați. Ei se numesc Mihăiță Damean și Marin Roth, sunt din comuna Lozna și sunt acuzați că, în perioada 17 mai -8 iunie 2022, ar fi sustras 14 animale, cabaline, bovine și caprine, de pe terenurile pe care acestea erau lăsate de proprietari sau din curți de pe raza localităților Văculești, Cândești, Mihăileni, Bucecea și Cristinești, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională fiind estimat la 68.000 de lei.

Polițiștii din Botoșani au pus, luni, în executare șapte mandate de percheziție domiciliară la locații aparținând persoanelor bănuite de comiterea faptelor sau utilizate de către aceștia, din comuna Lozna, județul Botoșani și orașul Vicovu de Sus, județul Suceava. În urma activităților desfășurate la locațiile vizate au fost identificate 10 dintre animalele furate.

Bărbații de 39 și 32 de ani au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în baza unor mandate emise de magistrații de la Judecătoria Dorohoi. Ei sunt acuzați de furt calificat.

FOTO Accident într-o comună din Botoșani! Două mașini s-au făcut praf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *