Un tânăr din Botoșani i-a dat mașina prietenului să o conducă pe un drum public, deși acesta nu avea permis. S-au ales amândoi cu dosare penale

Inconștiență maximă din partea unui bărbat din județul Botoșani, care i-a dat prietenului să-i conducă mașina, deși știa că nu are permis. S-a întâmplat marți dimineață, când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au oprit pentru control, în comuna Dângeni, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea, i-a fost încredințat de către o cunoștință, pasager în auto”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean. Botoșani.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *