Noi locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Post scos la concurs în una din cele mai bine plătite instituții!

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări, posturile scoase la concurs sunt atât pentru persoane cu studii medii, cât și pentru cele cu studii superioare. Printre instituțiile care angajează se numără și Serviciul Județean de Ambulanță, acolo unde salariile sunt consistente.

Primăria Comunei Mihălășeni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat în cadrul Compartimentului administrativ. Vezi aici condițiile!

Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt”, comuna Vorona, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor. Vezi aici condițiile!

Serviciul de Ambulanță Județean Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical generalist. Vezi aici condițiile!

Primăria Municipiului Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat la Direcția Patrimoniu. Vezi aici condițiile!

Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de economist gradul I, specialitatea economic (S). Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de medic veterinar debutant, la Compartimentul – Serviciul pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Botoșani. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *