Revoltă în PNL Botoșani, la adresa liderului de partid. „În județul Botoșani, PNL este anchilozat, a fost preluat pe persoană fizică”

O voce importantă din organizația municipală a PNL Botoșani a lansat în mod public o serie de critici la adresa conducerii partidului, la nivel județean. Profesorul Daniel Botezatu, vicepeședinte al organizației municipale a PNL Botoșani, susține că în județul nostru partidul a fost „preluat pe persoană fizică”.  Botezatu a făcut referire la înlăturarea Monică Adăscăliței de la șefia DSP Botoșani doar pentru că așa a decis liderul de partid.

„Liderii non-formali PNL sunt decapitati, pas cu pas, om cu om, pentru o singură persoană, pentru o singură instituție, de către un lider de partid care ba negocia, anul trecut cu Pro România, ba negociază , acum, păgubos, cu PSD. În județul Botoșani, PNL este anchilozat în intenții și în dorința de exprimare, a fost preluat pe persoană fizică de către un grup minuscul de persoane care, la cea mai mică fluturare de vânt, trec dincolo”, a spus Botezatu.

El a făcut un apel către mai mulți primari din PNL, să nu „ducă partidul de râpă pentru un singur om”.

„Stimați colegi primari din Ibănești, Ștefănești, Flămânzi, Răchiți, Hănești, Albești, Blândești, Călărași, Copălău, Corlăteni, Coțușca, Cristești (domnule primar Borfotină, sunteți tânăr, vă place situația de acum din PNL?), Durnești, Leorda, Mihai Eminescu, Pomârla (domnule primar Chelariu, aștept verticalitatea cu care m-ați obișnuit), Rădăuți Prut, Ripiceni, Stăuceni, Tudora, Ungureni, Vorniceni.: asta vă doriți? Să dispărem în anonimatul acestei coaliții pentru că șeful de partid s-a încăpățânat, dincolo de orice evidențe, să dea credit unei singure persoane? Care persoană pleacă din funcție pentru că arta negocierii și compromisului îi sunt total necunoscute? Care persoană adună mii de false like-uri, din teama celor celor care nu reacționează așa cum îi este dorința? Ducem de râpă partidul pentru un singur om, care are protecția nemăsurată a liderului?”, este apelul lui Botezatu.

Liberalul susține că a luat atitudine după ce a primit mesaje de la mai mulți membri din PNL, prin care s-au plâns de modul în care este condus partidul la Botoșani de liderul Costel Șoptică. El le-a recomandat să își asume opiniile și să aibă curajul de a reacționa pentru că „nu suntem în anii stalinismului dejist”.

„Nu poate cineva să vă interzică asta, prin orice răzbunări ar veni ulterior. Este libertate de exprimare, Constituția v-o garantează! Nimeni, niciodată, vremelnic pe funcție, nu vă poate îngrădi dreptul de a da like sau dislike! Chiar dacă vă face albie de porci în ședințele on-line!”, a mai adăugat Botezatu.

6 thoughts on “Revoltă în PNL Botoșani, la adresa liderului de partid. „În județul Botoșani, PNL este anchilozat, a fost preluat pe persoană fizică”

  1. Primarii lberali au devenit niste yes-meni interesati de comisioanele pe care le primesc de la lucrari publice din partea constructorilor, proiectantilor si a amaratilor de diriginti de santier. Cea mai buna afacere este in prezent nu este o firma privata este o functie la stat de primar, presedinte CJ, deputat, senator, director, secretar de stat etc. Toti acesti oameni au si afaceri personale dar nu lasa primariile acolo castigi cel mai bine.

  2. Domnule Botezatu tot respectul pentru
    intrebarea adresata d nului Chelariu…dar sa va coborati la nivelul unui traseist ca Borfotina,niciodata…face afaceri cu Soptica, lasand la o parte alte schelete si bube ce are,maine schimba partidul daca nu mai merge….ce asteptari aveti de la asemenea persoana fara nici un caracter…!?.nu conteaza tanar sau batran ci din ce este plamadit

  3. Si datorita faptului ca au fost primiti in partid traseisti ca acest Borfotina,a dus la decaderea asta…total straini de idealuri liberale,prostituati politic care ,cu girul unora ca Soptica,si au angajat in primarii lingatorii,prin orice mijloace,straine de legalitate…Uitati va la cei angajati de Borfotina la Cristesti,cine sunt si mai mult de unde i a adus ,la ce afaceri invarte acesta ,cu familia si altii….A avut mentor bun!

  4. Domnule Botezatu dar d-stra cate ilegalitati aveti… Dascalu de la Seminarul Teologic unde ati semnat niste documente ,falsuri…va spune ceva !!!???

  5. Am ajuns mai rău decât țărăniștii. Și da Don Costelo e unul dintre factorii prăbușirii. Revolta trebuia sa fie odată cu darea jos al dl. Botezatu…adică schimbarea unui om cumpătat,profesionist perfect. Sa brodat sa fie cu schimbarea d-nei din alta instituție…și nu de un profesionist ca Botezatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *