Anunț! Nova Apaserv SA introduce program de furnizare apă potabilă în mai multe localități din Botoșani

Din cauza creșterii consumului de apă, resursele din rezervoarele de înmagazinare ale societății comerciale Nova Apaserv S.A. Botosani se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora. În aceste condiții, în perioada 11 – 30 iunie 2022 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă S.C. Nova Apaserv S.A. Botosani se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program zilnic, către utilizatorii din localitatile alimentate din sursa de apa Prut (Ungureni, Dangeni, Albesti, Todireni, Trusesti si localitățle Guranda, Babiceni, Brosteni), dupa cum urmeaza:

-in zilele de luni si marti se va furniza apa potabila catre comunele Ungureni si Dangeni;

-in zilele de miercuri si joi se va furniza apa potabila comunelor Albesti, Todireni si localitatile Guranda, Babiceni, Brosteni;

-in zilele de vineri, sambata si duminica se va furniza apa potabila in comuna Trusesti;

S.C. Nova Apaserv S.A. Botosani reamintește utilizatorilor din zonele afectate că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea unui nivel minim de apă în rezervoare, care să permită funcţionarea capacităţilor de pompare în regim normal.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, S.C. Nova Apaserv S.A. Botosani recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

VIDEO Comuna din județul Botoșani care de două luni nu are apă. Liderul PNL: La Nova Apaserv este dezastru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *