Varianta Balint la Botoșani a picat în ultimul moment! Iftime a anunțat noul antrenor: „Am bătut palma”

foto gsp.ro

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, susține că a bătut palma cu Mihai Teja (43 de ani). Moldovenii au negociat intens în ultimele ore și cu Laszlo Balint (43), însă tratativele au picat.

„Am bătut palma cu Mihai Teja, s-a pliat cel mai bine pe ceea ce cer eu acum. Obiectivul e să fiu în play-off și să am un buget stabil în Liga 1. Dacă joacă spectaculos și creează o echipă cum a făcut la Iași, FCSB și Mediaș, eu o să fiu mulțumit.

Mihai a spus că se poate face treabă cu bugetul nostru, 5 milioane de euro, mi-a dat zeci de exemple de jucători plătiți cu bani puțini. Mihai are școală multă, are doctorat în educație și sport, mi-a plăcut, e un atu pentru mine. Stăm foarte bine la capitolul ăsta.

E o schimbare completă de filosofie la noi, având în vedere și ce relație avea Marius Croitoru cu presa, crea anumite antipatii”, a declarat Iftime în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Teja e liber de contract din septembrie 2021, când s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș. Le-a mai pregătit din postura de „principal” pe FC Voluntari, Poli Iași, FCSB, Pandurii, U Cluj și Dinamo. A fost și selecționerul României U21 în intervalul noiembrie – decembrie 2014.

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani după 115 partide pe prima scenă. Valeriu Iftime l-a avut în fruntea listei pe Laszlo Balint, liber de contract după despărțirea de UTA. Discuțiile erau extrem de avansate, însă, în cele din urmă, cele două părți nu au mai ajuns la un acord.

„E greu să faci fotbal la Botoșani, antrenorii care vor să vină la noi au câteva lucruri setate, distanța, condițiile din iarnă, pentru că suntem în nordul țării…”, a mai spus Iftime, fără să numească punctual motivele pentru care negocierile cu Balint au picat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *