VIDEO Prefectul, nemulţumit de lucrările pe drumul naţional Botoşani- Târgu Frumos. Promite termene pentru turnarea asfaltului

Prefectul Sorin Cornilă s-a arătat, vineri, nemulţumit de modul în care se desfăşoară lucrările pe drumul naţional Botoşani- Târgu Frumos, susţinând că au fost înregistrate la Instituţia prefectului numeroase plângeri din partea populaţiei. El a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la PNL, că a efectuat o vizită pe şantier şi a primit asigurări că până vinerea viitoare va fi asfaltat tronsonul de drum de la Cotu la ieşirea din Copălău spre Botoşani, ulterior urmând să facă acelaşi lucru şi pe bucata dintre Copălău şi Zosin.

„Am avut foarte multe sesizări la Instituţia prefectului din partea cetăţenilor din cauza disconfortului creat de lucrări şi de modalitatea în care se desfăşoară acest contract, şi aici mă refer la soluţia tehnică care s-a folosit acolo”, a spus Cornilă.

El va numi o comisie din partea Prefecturii pentru a monitoriza lucrările la acest drum. Vezi VIDEO cu declaraţia integrală a prefectului de Botoşani:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *