FOTO! Lucrări în plină desfășurare pe un drum din județul Botoșani, afectat de alunecări de teren

Lucrările la reabilitarea căii de rulare a Drumului Județean 293, Dumeni – Havârna, în zona afectată de alunecările de teren, continuă în ritm susținut, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Anul trecut, Compania Națională de Investiții a finanțat cu aproximativ 1,5 milioane de euro lucrările de stabilizare a versantului de la ieșirea din Dumeni spre Havârna.

În prezent, Consiliul Județean Botoșani, prin Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, realizează lucrările de modernizare a căii de rulare a drumului. Constructorul realizează în aceste zile lucrările de fundație care presupun straturi de balast (25 cm) și piatră spartă (15 cm), urmând ca în cel mai scurt timp să se toarne și asfaltul – trei straturi cu o grosime totală de 18 cm – pentru ca traficul să se desfășoare în condiții normale. Valoarea proiectului este de aproximativ 425 de mii de euro.

Am promis că vom rezolva cât mai repede problemele de infrastructură rutieră cu care se confruntă județul și asta facem în ciuda obstacolelor care se ivesc. Locuitorii județului, indiferent de zonă, au nevoie de drumuri bune și de aceea facem eforturi pentru a aduce infrastructura rutieră la cele mai înalte standarde și de a crea noi oportunități de dezvoltare”, a precizat Doina Federovici.

One thought on “FOTO! Lucrări în plină desfășurare pe un drum din județul Botoșani, afectat de alunecări de teren

  1. Multumim Doina . Multumim Dorin. Voi mai aveti grija de calitatea drumurilor din judet ca sa nu mai ajungem la situatii grele gen drumul Flamanzi -Prajeni – Plugari. DJDP si Inspectoratul in constructii au o activitate tot mai lipsita de interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *