Nu e nici Corneliu Papură și nici Mihai Teja! Pe cine a ales Valeriu Iftime pentru banca celor de la FC Botoșani

FC Botoșani a rămas fără antrenor, asta după ce Marius Croitoru (41 de ani) a plecat de la echipă în cursul zilei de marți.

După ce s-a spus că ar alege între Corneliu Papură sau Mihai Teja, Valeriu Iftime a luat o cu totul altă decizie. Potrivit Ziare.com, patronul moldovenilor a ajuns la un acord cu Laszlo Balint (43 de ani), care a pregătit-o ultima dată pe UTA Arad. Cele două părți ar fi bătut palma, iar un anunț oficial se așteaptă să fie făcut în perioada imediat următoare.

Laszlo Balint a pregătit-o pe UTA în perioada iulie 2019 – ianuarie 2022, formație alături de care a reușit și promovarea în Liga 1, în anul 2020

Valeriu Iftime a anunțat când va alege înlocuitorul lui Marius Croitoru: ”Are licență PRO și este secund în Liga 1”

Valeriu Iftime a recunoscut că se află în discuții cu mai mulți antrenori. Chiar dacă s-a ferit să dea motive, a oferit câteva indicii: este român, are licență PRO și a declarat că zilele acesta se va decide pe cine va alege exact, deoarece are mici ezitări.

Am promis că vă spun, dar m-am debusolat. La momentul respectiv, eram aproape hotărât că vine cineva. Dar, între timp, poi am primit niște telefoane și am zis să iau o decizie mâine. Nu am visat bine aseară. Chiar nu știu, sincer. Am două 2-3 variante, toți români, care au antrenat în Liga 1.

Mirel Rădoi nu. Aș vrea să fie, dar nu aș vrea să complic lucrurile atât de mult. El este un antrenor care vrea performanță. Nu am vorbit cu el. Am avut doar un mic schimb de informații, la un moment dat. Noi avem un club care are un anumit statut și pe care vreau să îl păstrez. Un club cu un buget echilibrat, de 5 milioane de euro, care face un fotbal cât poate de frumos, dar trebuie să se întrețină. Licență PRO și poate printre cei mai citiți antrenori pe care îi are România. Este la un club, dar nu este principal. Are licență PRO și este tobă de fotbal. Vă garantez că mâine, când m-am hotărât, vă anunț”, a spus Valeriu Iftime, la Fotbal Club, potrivit digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *