Apartamente noi în clădiri tinere, la capacitate funcțională maximă, peste standarde: noul ansamblu UNIQUE Residence, similar clădirii din Calea Națională

Cele mai noi apartamente Made To Measure: UNIQUE Residence Victoriei , în zona bisericii Sf.Gheorghe, la două minute de Piața Mare

Noul ansamblu de apartamente Made To Measure este proiectat pentru un regim de înălțime de S+P+4/5, va îngloba un număr de 44 de apartamente din care 4 Penthouse-uri, locuri de parcare subterană și supraterană, iar la parter va dispune de spații pentru activități comerciale sau birouri.

Alege să fii arhitectul propriului tău apartament!

Preocupați continuu de satisfacția clienților noștri și inspirați de aprecierea noilor proprietari de apartamente Made To Measure, vă propunem al 5-lea ansamblu marca UNIQUE Residence din Botoșani, situat pe str. Victoriei, în zona Teatrului Vasilache și a bisericii Sf.Gheorghe, la două minute de Piața Mare.

Împărtășim calitatea!

Odată cu avantajele deja cunoscute, puteți beneficia și aici de apartamente cu un pachet de dotări pentru locuințe care respiră, cât mai eficiente energetic și mai sănătoase.”

Construcțiile tinere, la capacitate funcțională maximă – un motiv pentru care să te muți într-un apartament nou marca UNIQUE Residence – ÎNȚELEGE să faci diferența!

Se știe că pe toată durata de viață a unei construcții, aceasta este supusă la diverse acțiuni exterioare care determină scăderea performanțelor, a timpului de viață proiectat – pe scurt, construcția îmbătrânește.

Pe de altă parte, este important să înțelegem că, pentru construcțiile noi, normativele tehnice în vigoare sunt mult peste cele utilizate în realizarea celor vechi, iar soluțiile de proiectare, materialele structurale cât și cele folosite pentru izolare fonică, termică, hidrofugă, protecție la foc sunt actuale și fiecare dintre acestea respectă normele în vigoare.

”În toate proiectele noastre, marca UNIQUE Residence, respectăm cerințele normativelor în vigoare, asigurăm toți parametrii care se impun pentru realizarea și exploatarea unor clădiri care să se prezinte în timp la capacitate funcțională maximă, care să se mențină cât mai tinere peste ani, pentru a da naștere unei generații noi de clădiri, mai trainice, pentru orașe mai plăcute și mai durabile.

Cine ezită în fața unei clădiri realizate cu responsabilitate, cu cele mai noi materiale și după cele mai actuale soluții de proiectare, trebuie să știe că prețul pe care îl plătește este prețul siguranței sale!”

 

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia!

Contact direct la dezvoltator: 0744691659

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale UNIQUE Residence dezvoltate în Botoșani, Iași și Focșani:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *