Angajări în instituții publice din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs!

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări, posturile fiind atât pentru persoane cu studii medii sau gimnaziale, cât și pentru cele cu studii superioare.

Direcţia de Asistenţă Socială Botoșani, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de bucătar. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Drăgușeni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de conducător autospecială pompieri (șofer) . Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Drăgușeni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical comunitar. Vezi aici condițiile!

Colegiul Național „A.T. Laurian”, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: laborant; îngrijitor. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor baze sportive, la Serviciul Baze Sportive și Agrement. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat, treapta I, din cadrul Serviciului amenajări spații verzi. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de muncitor necalificat, treapta I, la Serviciul Amenajări Spații Verzi. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de muncitor necalificat, 0,5 normă, la Serviciul Baze Sportive și Agrement. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Dersca, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: referent de specialitate în cadrul Compartimentului agricultură. îngrijitor în cadrul Compartimentului gospodărie comunală. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Cristinești, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate debutant. Vezi aici condițiile!

Primăria Bălușeni, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de: inspector fonduri europene debutant muncitor calificat. Vezi aici condițiile!

Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, Botoșani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: muncitor calificat I; îngrijitor I. Vezi aici condițiile!

Primăria Orașului Flămânzi, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de asistent medical – școlar, grad profesional principal. Vezi aici condițiile!

Direcţia de Asistenţă Socială Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consilier. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de medic veterinar debutant, la Compartimentul – Serviciul pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Botoșani. Vezi aici condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *