Accident la Botoșani! O adolescentă de 16 ani a fost lovită de o mașină. „Nici nu a oprit masina până nu i-am bătut în capotă cu palma”

Un accident rutier a avut loc, miercuri, în municipiul Botoșani. O adolescentă, în vârstă de 16 ani, din Botoșani, a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului „A.T” Laurian.

Șoferul unei mașini circula pe strada Nicolae Iorga, dinspre Inspectoratul Școlar, a încercat să vireze dreapta pe Bulevard, spre Școala 10, dar nu a observat-o pe fată și a lovit-o. Adolescenta era însoțită de mama sa, care ne-a declarat cum s-a petrecut totul.

Deci mă duceam la Școala specială pentru că fata e cu Autism. Am ajuns la trecerea de pietoni de la A.T. Laurian spre Nicolae Iorga. Semaforul fiind pe culoarea verde am traversat, fata find în fața mea, iar eu în spatele ei, dar una lângă alta. O mașină de culoare gri închis,  virând la dreapta, venind de Nicolae Iorga și făcând dreapta spre Bulevard, școala 10, nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni, izbindu-mi fata la un metru de mașină. Am bătut cu palma în mașină să oprească că nu era atent, se uita în alta parte, dar numai la trecere nu. El nici nu știa că fata a căzut până nu i-am arătat eu și nici nu a oprit masina până nu i-am bătut în capotă cu palma. A oprit într-un final la picioarele mele, dar eu făcând un pas înapoi că altfel mă dădea și pe mine jos”, a mărturisit mama fetei.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz și fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Șoferul nu era sub influența băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *