Primăria Botoșani vrea să facă o parcare supraetajată în locul ruinelor de la Baia centrală

Primarul municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, are în vedere implementarea unui proiect îndrăzneţ privind construcţia unei parcări supraetajate în locul ruinelor de la Baia centrală. Potrivit edilului, se fac o serie de expertize „pentru fostul teren de la baia centrala, documentatie de avizare a lucrărilor de intervenție având deja o serie de lucrări acolo care trebuiesc analizate să spunem, din punct de vedere al proiectării”.

Până acum, timp de 30 de ani, autorităţile municipale şi judeţene nu au reuşit nici să transforme această structură în ceva util oraşului dar nici să o dărâme.

”Atât pe ruinele de la Baia Centrală, dar şi spatele clădirii de la Casa Cărţii vom lansa procedurile, în regim de urgenţă pentru construirea unor parcări supraetajate”, a precizat, pentru Adevărul, primarul oraşului, în condiţiile în care, oraşul suferă la capitolul locuri de parcare.

One thought on “Primăria Botoșani vrea să facă o parcare supraetajată în locul ruinelor de la Baia centrală

  1. Langa parcul Eminescu si intr-o insula inconjurata de blocuri in spatele Casei Cartii nu ar fi locuri bune. Parcarile supraetajate aduc praf, gaze de esapament, circulatie aglomerata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *