Atenție! Astăzi se întrerupe apa în mai multe localități din județul Botoșani

robinet fara apaDouă orașe și 13 comune din județul Botoșani, dar și două comune din județul Iași, vor rămâne de marți, 7 iunie, fără apă, potrivit unui anunț făcut de societatea Nova Apaserv Botoșani. Sistarea apei ca urmare a unor lucrări programate pentru remedierea unor defecțiuni la o conductă.

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că pe 07.06.2022, în intervalul orar 08:00-16:00, Administrația Națională Apele Române – Exploatarea Complexă Stânca Costești, are programate lucrări în zona stației de Pompare Stânca în vederea remedierii unor defecțiuni pe conducta de aducțiune, fapt pentru care se va sista furnizarea apei potabile, către utilizatorii din oraşul Ştefăneşti, oraşul Săveni, respectiv comunele: Româneşti, Santa Mare, Călăraşi, Răuseni, Todireni, Albeşti, Truşeşti, Dângeni, Ungureni, Dobârceni, Durneşti, Mihălăşeni, Hlipiceni, inclusiv comunele Bivolari, Andrieşeni din judeţul Iaşi.

Având în vedere că tratarea apei, umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, și corelat cu configurația terenului în zonele de distribuție, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi resimțită diferențiat de către aceștia, întregul sistem intrând în parametrii normali de funcționare abia în cursul zilei de vineri. Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare”, este anunțul Nova Apaserv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *