FOTO Caz incredibil! Un bărbat a ajuns la spital după ce a înghițit un cui, pioneze, agrafe, o balama de ușă, dar și o brățară

Un caz incredibil s-a înregistrat, săptămâna trecută, în județul Suceava, unde medicii de la Spitalul Județean au operat un bărbat care înghițise mai multe obiecte ascuțite. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 55 de ani, cu tulburări psihice, care a înghițit: 3 pionieze, un cui, 2 agrafe, o parte dintr-o balama de usa, o bratara de mana, o moneda, o bucatica de metal, partea unui termometru de camera care continea mercur.

O parte din echipa de endoscopie a Spitalului Judetean Suceava formata din medicii gastroenterologi Dr Rami Ababneh, dr. Bucatariu Sidonia, dr. Golea Andreea, asistenta Olariu Mirela au operat pacientul timp de trei pre pentru a-i scoate obiecticele ce se aflau in stomacul si prima parte a intestinului subtire al pacientului.

„Nu este primul caz de acest fel, dar este primul caz in care s-au extras atat de multe obiecte ( 3 pionieze, un cui, 2 agrafe, o parte dintr-o balama de usa, o bratara de mana, o moneda, o bucatica de metal, partea unui termometru de camera care continea mercur – din fericire intacta ) Interventia a durat aproximativ 3 ore cu analgo-sedare efectuata de o echipa din UPU ( dr. Teodorovici Dan, asistent Delia Hancer ). Dupa monitorizare ulterioara in UPU, pacientul a fost trimis inapoi la spitalul din Vatra Dornei pentru supraveghere, pacientul fiind din aceasta localitate. In prezent spitalul se afla in plina procedura de licitatie pentru un nou turn endoscopic ultramodern, continuand astfel seria de achizitii ce vizeaza modernizarea aparaturii din cadrul tuturor sectiilor, pentru ca pacientii din judet sa beneficieze de cele mai noi inovatii tehnologice medicale”, precizează reprezentanții Spitalului Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *