Botoșăneanul care a ucis un om cu un cutter a fost arestat preventiv

Botoșăneanul care a ucis un om cu un cutter a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru 30 de zile. Roger Feraru i-a aplicat mai multe tăieturi în zona gâtului unui sucevean de 46 de ani într-un parc din Burdujeni, municipiul Suceava.

Victima a ajuns inițial în stare gravă la spital, dar apoi a decedat în ciuda încercărilor medicilor de a-l ține în viață. Tragedia s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Oamenii legii au demarat o anchetă, iar în urma analizei imaginilor video din zonă și-au dat seama că bărbatul a fost atacat cu un cuțit de un botoșăneanul cunoscut ca fiind om al străzii.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul FERARU ROGER. În temeiul art. 226 Cod procedură penală, art. 202 alin. 1, 2, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală rap. la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Feraru Roger, pentru săvârşirea infrac?iunii de omor prev. de art. 188 alin. 1 C.pen., pentru o durată de 30 de zile, începând cu data de 04.06.2022 până la data de 03.07.2022, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului FERARU ROGER. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de luare a unei măsuri preventive mai uşoare formulată de inculpat, prin apărător. Potrivit art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, suma de 626 lei reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu Prisecaru Florentina, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Suceava. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi 04.06.2022, ora 10:50.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *