Cel mai bun pavilion, pentru excursii de camping sau petreceri în grădină

Un pavilion bun este de mare ajutor dacă ai nevoie de spațiu suplimentar într-o excursie de camping în familie sau plănuiești o petrecere în grădina din spate. Deși vara este o perioadă a anului în care mulți oameni se bucură de zilele sale frumoase însorite, plajă, piscină, vremea bună etc. căldura excesivă și radiațiile constante de la razele soarelui sunt enervante și chiar periculoase. Totuși, dacă vrem să ne bucurăm de spațiul nostru exterior chiar și în cele mai călduroase zile, un pavilion grădină este o idee fenomenală.

Lat, rezistent la intemperii și de sine stătător, un pavilion grădină bun este un element obligatoriu pentru oricine speră să găzduiască o petrecere în grădina din spate în timpul lunilor mai calde.

Cele mai bune pavilioane pot fi folosite pentru a crea o verandă umbrită, un spațiu în care să mănânci sau să te relaxezi, o cameră de joacă pentru copii dacă vremea este rea sau doar un pic de umbră la o petrecere de vară.

Asemenea unui cort bun, cele mai bune pavilioane ar trebui să aibă loc din belșug pentru oaspeți fericiți. Ar trebui să aibă un strat exterior impermeabil pentru a ține la distanță elementele naturii și, dacă este necesar, un design care nu sacrifică aerisirea sau respirabilitatea atunci când sunt închise cu fermoar. Spre deosebire de corturile grele, pavilioanele sunt ușoare și nu ocupă mult spațiu de depozitare, așa că sunt o modalitate excelentă de a extinde locul acoperit din grădina fără a fi nevoie să lucrezi cu echipamente grele.

Există multe pavilioane de grădină cu diferite dimensiuni, aspect și prețuri. Dar toate își îndeplinesc funcția: ne protejează de soare. Dacă îți dorești un colț umbrit pe terasă sau în grădina ta, îți recomandăm să continui să citești.

Ghid de cumpărare a unui pavilion grădină

Dacă vrem să cumpărăm un pavilion grădină pentru a ne putea bucura de zilele de vară fără teama de razele soarelui, există o serie de aspecte de care trebuie să ținem cont. Le vom comenta mai jos.

Mărimea

Primul lucru unde trebuie să fim foarte clari este dimensiunea pe care ne dorim să o aibă un paviliongrădină. Pentru aceasta, trebuie să măsurăm zona în care dorim să îl plasăm. Unele pavilioane sunt dimensionate doar pentru a oferi umbră unei măsuțe cu scaune, în timp ce altele sunt concepute pentru a acoperi mai multe mese sau alte obiecte și mobilier de terase. Acestea sunt de obicei foarte mari și sunt mai frecvente în evenimentele organizate în aer liber, cum ar fi nunți.

Material

Important este si materialul din care este realizat un pavilion grădină. Nu numai că ar trebui să respingă razele ultraviolete, ci și să fie impermeabil în cazul în care plouă. Aceste materiale includ, de exemplu, poliester. În plus, trebuie să ne asigurăm ca pavilionul să nu conțină componente care pot rugini, întrucât va fi expus diferiților agenți meteorologici.

Calitate și preț

Calitatea unui pavilion grădină depinde în principal de material. Cele care sunt mai rezistente și mai robuste tind să aibă un preț mai mare. În plus, valoarea sa este mărită și de dimensiunea sa.

Unde să așezi un pavilion grădină?

În general, pavilioanele de grădină sunt amplasate de obicei pentru a acoperi masa de exterior sau colțul de relaxare, dotate de obicei cu o canapea. Totuși, putem găsi pavilioane și pe terase sau acoperișuri neacoperite. Sunt o opțiune bună pentru a ne proteja de soare în orice zonă exterioară. O altă utilizare care le este adesea dată este atunci când sărbătorim un eveniment în aer liber, cum ar fi zile de naștere sau nunți. În aceste cazuri ele acoperă de obicei mesele și/sau zonele de dans pentru a proteja oaspeții atât de soare cât și de eventuala ploaie.

În concluzie, un pavilion de grădină poate fi o soluție eficientă și relativ ieftină dacă dorim protecție împotriva razelor solare în spațiul din curtea noastră. Datorită acestuia ne putem bucura de mese frumoase în aer liber sau putem sărbători petreceri mari, cum ar fi nunți sau zile de naștere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *