Ca la noi la nimeni! Un șofer din Botoşani implicat într-un accident rutier, furat la marginea drumului

Șoferul camionetei care transporta stupi și care a fost implicată în accidentul de joi dimineață de pe drumul național Botoșani- Săveni a avut dublu ghinion. Pe lângă faptul că s-a trezit cu mașina distrusă de un alt șofer aflat sub influența alcoolului, botoșăneanul a rămas și fără stupii pe care îi căra.

În urma accidentului de pe raza comunei Unțeni, bărbatul a fost nevoit să descarce stupii de pe platformă și să îi lase undeva pe marginea drumului, lângă locul în care a avut loc coliziunea. Din păcate, până a revenit la mașină, doi dintre stupi au fost furați.

„La stirea accidentul cu soferul beat care a intrat intr-o platforma cu stupi, ca un update, se poate spune ca azi dimineata, in jurul orei 11, cei doi stupi lasati pe camp langa drum (nu puteau fi luati din cauza platformei avariate pe zona unde se aflau la inceput) au fost furati. Asa ca pagubitul, pe langa platforma si stupi farmati, a avut parte se 2 stupi buni furati”, ne-a scris un cititor pe adresa redacției.

Potrivit polițiștilor, un șofer de 42 de ani, din municipiul Botosani, în timp ce se deplasa pe DN 29 dinspre Botoșani înspre Ungureni, a pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi intrat in coliziune cu un alt autoturism care se deplasa din sens opus și care tracta o platforma pe care erau mai mulți stupi, condus de un bărbat de 32 de ani.

Conducătorul auto de 42 avea o concentrație de  0, 87 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Din fericire, nu au fost victime. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

FOTO & VIDEO Accident la Botoșani produs de un șofer băut. A intrat cu microbuzul într-o remorcă cu stupi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *