Locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs!

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Primăria Comunei Corni, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical comunitar – Compartimentul asistență socială. Vezi aici conditiile!

Primăria Municipiului Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante: 2 posturi de muncitor calificat, 1 post de muncitor necalificat. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Lunca, județul Botoșani, organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante, de muncitor necalificat. Vezi aici conditiile!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate, grad I, la Compartimentul resurse umane – salarizare. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Călăraşi, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de : referent III – Compartiment contabilitate, impozite și taxe locale: referent III – Compartiment asistență și protecție socială; muncitor calificat – Compartiment întreținere drumuri. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”, Botoșani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor I. Vezi aici conditiile!

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată de 1 an, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de de lăcătuș montator (cu atribuții de lăcătuș mecanic, tâmplar și fochist), treaptă profesională I. Vezi aici conditiile!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, comuna Răchiţi, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, de: tractorist; mecanic agricol. Vezi aici conditiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, de: asistent medical generalist cu PL, grad profesional debutant – 2 posturi în cadrul secției Chirurgie generală; îngrijitoare – 2 posturi în cadrul Ambulatoriului; brancardier – 1 post în cadrul Compartimentului primiri urgențe; șofer II – 1 post în cadrul unității. Vezi aici conditiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *