FOTO Locuință modulară pentru un botoșănean care a rămas fără casă în urma unui incendiu

Botoșăneanul care a rămas fără casă în urma unui incendiu care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Broscăuți, a primit o locuință modulară ca să nu stea sub cerul liber. Vasile Condrea a intrat deja în posesia acestei locuințe pentru că bătrânul nu avea unde să stea.

Când s-a produs incendiul, proprietarul nu era acasă. Alarma a fost dată de un trecător, puțin înainte de ora 01.00. Focul a fost observat destul de târziu întrucât locuința era într-o zonă izolată, înconjurată de copaci, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, dar și un pompier voluntar din comună, au ajuns la fața locului.

La sosirea forțelor de intervenție, casa ardea ca o torță, existând pericolul de propagare a flăcărilor și la o anexă. Intervenția a durat aproape patru ore și a fost îngreunată de cantitatea mare de deșeuri din mase plastice și textile care exista în interior și întreținea arderea.

Cel mai probabil, incendiul s-a produs după ce botoşăneanul, în vârstă de 62 ani, a uitat o țigară aprinsă pe materiale combustibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *